Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal România şi-a aflat programul meciurilor de la CM de handbal feminin din Brazilia

România şi-a aflat programul meciurilor de la CM de handbal feminin din Brazilia

România şi-a aflat programul meciurilor de la CM de handbal feminin din Brazilia
de M.T.    |    05 Sep 2011   •   11:59

Federaţia Internaţională de Handbal a anunţat programul complet al meciurilor din faza grupelor de la Campionatul Mondial din Brazilia. Echipa României, care face parte din grupa C, va debuta pe 3 decembrie, la Sao Paolo, împotriva Tunisiei, la ora 21.

Celelalte partide ale tricolorelor, programate de asemenea la Sao Paolo, sunt România-Cuba (5 decembrie, ora 21.00, ora României), România-Japonia (6 decembrie, ora 23.15), România-Brazilia (8 decembrie, ora 01.45) şi România-Franţa (9 decembrie, ora 23.15).

Vom avea de furcă un pic cu fusul orar, dar ne vom pregăti specific, după ce vom ajunge acolo. Nu sunt stabilite încă detaliile deplasării în Brazilia, dar cu siguranţă vom ava nevoie de adaptare la noul fus orar şi orele meciurilor. E bine măcar că nu ne vom muta în alte locaţii şi vom rămâne în Sao Paolo”, a declarar Radu Voina, antrenorul echipei naţionale, pentru Mediafax.

La Campionatul Mondial, care va avea loc între 2 şi 18 decembrie, participă 24 de echipe, împărţite în patru grupe de câte şase. Primele patru clasate din fiecare grupă se califică în oprimile de finală.

Campioana mondială se va califica direct la Jocurile Olimpice de la Londra, iar echipele clasate pe locurile 2-7 vor juca în turnee preolimpice, cele clasate pe locurile 2-4 având drept de organizare al acestora, care sunt programate în luna mai 2012.


×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close