Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Valentin Ghionea va evolua în sezonul viitor la HCM Constanţa

Valentin Ghionea va evolua în sezonul viitor la HCM Constanţa

Valentin Ghionea va evolua în sezonul viitor la HCM Constanţa
Sursa foto: Foto: Mediafax
12 Iul 2011   •   13:53

HCM Constanţa se întăreşte pentru participarea în Liga Campionilor cu un jucător din naţionala României. Extrema dreaptă Valentin Ghionea a semnat un contract valabil pe un an de zile cu echipa de la malul mării, deşi a avut oferte şi de la alte nume importante din Europa.

Oferta primită de la HCM a fost extrem de bună. A contat mult faptul că voi fi coleg cu mare parte dintre componenţii echipei naţionale şi nu voi avea probleme de adaptare. Am venit la Constanţa pentru şansa de a juca în Liga Campionilor şi mi-am propus să câştig primul titlu de campion din cariera mea. Am mai fost în tratative cu polonezii de la Wisla Plock şi cu ungurii de la MKB Veszprem, dar nu am ajuns la un acord şi nu mai aveam timp de pierdut”, a declarat jucătorul de 27 de ani pentru Gazeta Sporturilor.

La fel de încântat a fost şi antrenorul celor de la HCM, Ion Crăciun: „Este un jucător cu experienţă, care ne poate ajuta atât în campionat, cât şi în lupta din Liga Campionilor”.

Campiooana României are parte de o grupă accesibilă în Liga Campionilor, urmând să întâlnească pe Hamburg (Germania), Cimos Koper (Slovenia), St. Petersburg HC (Rusia), Wisla Plock (Polonia) şi câştigătoarea grupei a treia din turul doi preliminar, acolo unde se vor înfrunta HC Metalurg (Macedonia), FH Hafnarfjordur (Islanda), Haslum HK (Norvegia) şi Maccabi Srugo Rishon Lezion (Israel).

×
Subiecte în articol: HCM Constanta transfer
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close