Antena 3 CNN Sport Apor Gyorgydeak a cucerit medalia de aur pentru România la teqball la Jocurile Europene

Apor Gyorgydeak a cucerit medalia de aur pentru România la teqball la Jocurile Europene

Sportivul român Apor Gyorgydeak a câştigat, joi seara, medalia de aur în proba masculină de simplu din concursul de teqball de la Jocurile Europene de la Cracovia - Malopolska (Polonia), după ce l-a învins în finală pe polonezul Adrian Duszak cu scorul de 2-0 (12-8, 12-8).

Apor Gyorgydeak a cucerit medalia de aur pentru România la teqball la Jocurile Europene
Sursa foto: Agerpres
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iun 2023   •   22:29

Campionul mondial en titre a obţinut victorii, joi, în cele două meciuri din Grupa A, 2-0 (12-4, 12-6) cu slovacul Marian Badar şi 2-0 (12-4, 12-3) cu portughezul Joao Pinheiro, în sferturi a dispus de ucraineanul Oleg Usîcenko, scor 2-0 (12-3, 12-3), iar în semifinale a câştigat în faţa francezului Hugo Rabeaux cu 2-1 (12-11, 6-12, 12-7).

Joi, Kinga Barabasi, numărul cinci mondial, a adus României prima medalie la teqball la Jocurile Europene de la Cracovia - Malopolska (Polonia), aur, după 2-0 (12-9, 12-6) în finala cu franţuzoaica Amelie Julian.

La Jocurile Europene din Polonia, România va mai fi reprezentată la teqball de de perechea Apor Gyorgydeak/Szabolcs Ilyes la dublu masculin şi de perechea Kinga Barabasi/Katalin Dako la dublu feminin.

Bilanţul României la Jocurile Europene de la Cracovia - Malopolska a ajuns acum de 14 medalii, cinci de aur, patru de argint şi cinci de bronz.
 

×
Subiecte în articol: Apor Gyorgydeak teqball jocuri europene
Parteneri
Ministerul Muncii, anunţ pentru toţi angajaţii din România
x close