Antena 3 CNN Sport Aprilie 2021 ne rezervă cele mai spectaculoase meciuri din tenisul profesional

Aprilie 2021 ne rezervă cele mai spectaculoase meciuri din tenisul profesional

Din luna aprilie până la finalul acestui an vor începe competițiile și turneele din circuitul de tenis masculin, la toate categoriile ATP (Association of Tennis Professionals): ATP 250, ATP 500, Masters 1000, Grand Slam și bineînțeles Turneul Campionilor.

Aprilie 2021 ne rezervă cele mai spectaculoase meciuri din tenisul profesional
de Georgiana Adam    |    19 Apr 2021   •   12:31

1. Barcelona Open Sabadell

Barcelona Open Sabadell este cunoscut şi sub numele de Torneo Godo, dar şi Open Banc Sabadell, fiind sponsorizat de Banca Sabadell, dar și de alte case de pariuri online. Barcelona Open Sabadell este un turneu pentru jucătorii profesioniști de sex masculin pe teren de argilă în aer liber.

Evenimentul va fi a 68 ediție a competiției şi o parte a seriei ATP Tour 500 a turneului ATP 2021. Barcelona Open Sabadell va avea loc la Real Club de Tenis Barcelona, Catalonia, Spania în perioada 19-25 aprilie 2021. Acesta va fi cel de-al doilea turneu cel mai important în Turul ATP după Madrid Open.

Valoarea premiilor acestui turneu este de 1.702.800 euro. Cea mai mare valoare a premiilor din luna aprilie va fi suma totală de 2.460.585 euro și se va putea urmări în cadrul Turneului Rolex Monte-Carlo Masters, la Monte Carlo, în data de 11-18 aprilie 2021, la categoria ATP 1000.

Veteranul spaniei la single

Titanul Rafael Nadal a câștigat titlul de simplu de 11 ori, situându-se pe locul 3 global ATP. El este singurul jucător care a ajuns pe prima poziție a clasamentului ATP în decursul a trei decenii: 2000-2009; 2010-2019; 2020-2029. Acest record i-a adus porecla de „Regele Soare al tenisului”.

De asemenea, nenumăratele sale victorii pe teren de lut i-au adus porecla „Regele de argilă” („King of Clay”) cu un record de 60 de titluri. Datorită acestei performanțe, Rafael Nadal este considerat cel mai puternic jucător din istoria tenisului.

2. Turul Serbia Open

Evenimentul de mare notorietate din acest an este Turul Serbia Open care se reîntoarce la Belgrad. Turneul a fost organizat de familia lui Novak Djokovic în anul 2009; acesta înlocuind Openul olandez din Amersfoort. Mai mult, turneul a fost primul eveniment profesionist disputat pe pământ sârbesc.

Acest eveniment va face parte din turul ATP 250 și turul WTA 2021 și vor avea loc la Belgrad, Serbia în data de 19-25 aprilie 2021, la Centrul de tenis “Novak”. Belgrad Open va fi un turneu de tenis jucat pe teren de argilă. Va fi a cincia ediție pentru jucătorii profesioniști de sex masculin, valoarea premiilor fiind de 711.880 euro.

În același timp, Belgrad Open va fi prima ediție de tenis pentru jucătoarele profesioniste de sex feminin, având loc în luna mai, cu valoarea premiilor de 235.238 dolari. Centrul de tenis „Novak”, unde se pregătește în mod regulat numărul 1 mondial Novak Djokovic, se mândrește cu 14 terenuri de tenis, din care 11 terenuri de argilă și 3 de zgură.

Un eveniment deosebit pentru Serbia

Novak Djokovic a fost aclamat precum un rock star în centrul Belgradului, la 10 ani distanță de primul său titlul de campion mondial. Djokovic a sărbătorit alături de conaționalii săi, în faţa primăriei capitalei Belgrad, un deceniu de recorduri din cariera sa.

„Nole”, după cum este poreclit, este deținător a 18 titluri de Grand Slam și deține recordul absolut al titlurilor câștigate la Australian Open, având 9 trofee în palmares.

Mărește miza oricând ai chef

Înfocaţii tenisului pot urmării meciurile la intensitate maximă apelând la pariuri tenis live. Unica problemă este că sunt nenumărate site-uri pariuri tenis online. Publicațiile online precum betromania.com oferă cea mai detaliată analiză a caselor de pariuri autorizate în România. Aici, poți compara zeci de firme, bonusuri și oferte — alege oferta cea mai avantajoasă pentru stilul tău de joc.

Concluzie

Cele două turnee se vor desfășura în contemporan pe 19-25 aprilie 2021. Evenimentele vor putea fi urmărite prin intermediul canalelor oficiale pe TV și online. Tribuna va avea o capacitate limitată conformă cu restricțiile COVID-19.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close