Antena 3 CNN Sport România este campioana Europei! Echipa masculină de sabie juniori, medaliată cu aur la Campionatul European de la Tallinn, Estonia

România este campioana Europei! Echipa masculină de sabie juniori, medaliată cu aur la Campionatul European de la Tallinn, Estonia

Juniorii din echipa masculină de sabie a României au câștigat medalia de aur la Campionatul European de la Tallinn, Estonia.

România este campioana Europei! Echipa masculină de sabie juniori, medaliată cu aur la Campionatul European de la Tallinn, Estonia
Sursa foto: Facebook/Federația Română de Scrimă
de Claudia Popovici    |    28 Feb 2023   •   20:00

În finala disputată marți, cei patru componenți ai naționalei au învins Ungaria, aducând a doua medalie de aur pentru România de la campionatul european.

„Patru băieți minunați au adus țării noastre a doua medalie de aur de la Tallinn. Ei sunt Casian Cîdu, Radu Nițu, Vlad Covaliu și Mihnea Enache”, au anunțat reprezentanții Federației Române de Scrimă pe Facebook.

La competiția din Estonia, românii au câștigat opt medalii.

„România a învins Ungaria în finală cu 45-31 și a obținut a opta medalie la aceste europene. Patru dintre medalii poartă și semnătura lui Casian Cîdu: aur cu echipa la juniori, argint la individual cadeți și echipe cadeți și bronz la individual juniori.

Felicitări, Casian! Felicitări, Vlad! Felicitări, Radu!, Felicitări, Mihnea! Felicitări antrenorilor care au făcut posibilă această performanță: Alexandru Chiculiță, Ciprian Gălățeanu, Alin Badea, Irina Covaliu, Constantin Sandu și Nicolae Alexe!”, a mai precizat Federația Română de Scrimă.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close