Cine e Georgeta Popescu, prima campioană olimpică a României din istoria monobobului

22 Ian 2020   •   21:03
Cine e Georgeta Popescu, prima campioană olimpică a României din istoria monobobului foto- campinatv.ro

Georgeta Popescu, o tânără de 17 ani din Câmpina, a devenit prima campioană olimpică a României din istoria monobobului. Adolescenta a participat la Jocurile Olimpice de Tineret din Lausanne, Elveția, unde a obținut prima medalie de aur pentru echipa României. 

Georgeta a primit dreptul de a participa la această competiție datorită rezultatelor remarcabile obținute de-a lungul anului 2019. 

Adolescenta e legitimată la CSO Sinaia, unde e antrenată de Cezar Popescu. Are în palmares două alte titluri de campioană națională la monobob, categoria tineret, și de vicecampioană națională la bob două persoane, categoria seniori. Titlul obținut la Jocurile Olimpice de Tineret rămâne cel mai important din cariera sa. 

'Sunt foarte fericită și mă bucur că, în sfârșit, România are încă o medalie olimpică la bob, și nu una oarecare, AURUL! Mă simt foarte bine și vă spun sincer că la această medalie visez de trei ani, exact de când m-am apucat de sport. Mulțumesc întregii echipe din spatele acestei medalii!', a declarat Georgeta Popescu, potrivit sitenews.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close