Antena 3 CNN Sport Cine e Georgeta Popescu, prima campioană olimpică a României din istoria monobobului

Cine e Georgeta Popescu, prima campioană olimpică a României din istoria monobobului

Georgeta Popescu, o tânără de 17 ani din Câmpina, a devenit prima campioană olimpică a României din istoria monobobului. Adolescenta a participat la Jocurile Olimpice de Tineret din Lausanne, Elveția, unde a obținut prima medalie de aur pentru echipa României. 

Cine e Georgeta Popescu, prima campioană olimpică a României din istoria monobobului
Sursa foto: foto- campinatv.ro
22 Ian 2020   •   21:03

Georgeta a primit dreptul de a participa la această competiție datorită rezultatelor remarcabile obținute de-a lungul anului 2019. 

Adolescenta e legitimată la CSO Sinaia, unde e antrenată de Cezar Popescu. Are în palmares două alte titluri de campioană națională la monobob, categoria tineret, și de vicecampioană națională la bob două persoane, categoria seniori. Titlul obținut la Jocurile Olimpice de Tineret rămâne cel mai important din cariera sa. 

'Sunt foarte fericită și mă bucur că, în sfârșit, România are încă o medalie olimpică la bob, și nu una oarecare, AURUL! Mă simt foarte bine și vă spun sincer că la această medalie visez de trei ani, exact de când m-am apucat de sport. Mulțumesc întregii echipe din spatele acestei medalii!', a declarat Georgeta Popescu, potrivit sitenews.ro.

×
Subiecte în articol: georgeta popescu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close