Antena 3 Sport Cum a reacționat Cristian Tudor Popescu după victoria tricolorelor în fața Ungariei

Cum a reacționat Cristian Tudor Popescu după victoria tricolorelor în fața Ungariei

06 Dec 2019   •   23:12
Cum a reacționat Cristian Tudor Popescu după victoria tricolorelor în fața Ungariei

Jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu a salutat victoria naționalei de handbal feminin în fața Ungariei, dar privește sceptic viitorul participării României la Mondialele de la Tokyo. 

„Dacă ești român, atunci îți dau lacrimile la o astfel de victorie, dar dacă ești un român adevărat, care chiar îți iubești țara, atunci îți dau din nou lacrimile și chiar plângi, gândindu-te cum joacă echipa de handbal feminin a României și gândindu-te că titlul pe care l-am văzut în presa maghiară cam corespunde realității. Spune așa presa maghiară: Vreme de patru meciuri și jumătate, România a fost ca un pacient care mai are puțin de trăit, dar, cu ajutor divin, a revenit la viață.

Firește, este o victorie care te umple de fericire, dar perspectivele nu sunt deloc bune. Echipa, după părerea mea, nu merge, cu excepția Cristinei Neagu și uneori, în momente cruciale, a portarilor, astăzi a Valentinei Dedu”, a punctat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close