Antena 3 CNN Sport Cum fac românii bani din pariuri sportive

Cum fac românii bani din pariuri sportive

În ultima vreme, pariurile sportive au ajuns să aibă un succes foarte mare în rândul microbiștilor români.

Cum fac românii bani din pariuri sportive
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    16 Mar 2021   •   15:11

O strategie bună poate aduce profit atât pe termen lung, cât și pe termen scurt. Având în vedere că cei mai mulți jucători români pariază pe fotbal (fiind sportul național), acest articol va sintetiza câteva dintre cele mai bune strategii de pariuri care și-au demonstrat eficiența de-a lungul timpului.

1. Martingale

Probabil cea mai cunoscută tactică în ceea ce privește pariurile sportive. Singurul dezavantaj este faptul că este necesară o investiție inițială foarte mare, deoarece după câteva pariuri pierdute se ajunge la sume mari.

În general, se plasează un singur pariu pe zi, iar meciul zilei trebuie analizat și ales cu grijă. Pentru a utiliza această tactică, trebuie folosite cote mai mari de 2. Se începe cu un pariu inițial (de exemplu 20 de lei). Dacă biletul este câștigător, atunci plasăm din nou un pariu de 20 de lei. Dacă acesta nu este câștigător, atunci va trebui să dublăm suma pariată (vom paria 40 de lei). Această strategie asigură un mic profit la fiecare pariu câștigat, dar o serie foarte lungă de pariuri pierdute poate aduce minusuri consistente.

2.Paroli

O strategie mai puțin cunoscută, dar la fel de interesantă. Multă lume consideră această strategie ca fiind opusă celei de mai sus, deoarece după orice pariu pierdut trebuie să rămâi la aceeași miză.

Pentru ca această procedură să funcționeze, este nevoie tot de cote de 2+. Să spunem că primul pariu este de 20 de lei. Dacă acesta este câștigător, dublăm miza și pariem 40 de lei. În schimb, dacă nu am avut succes cu primul pariu, trebuie să pariem aceeași sumă.

Strategia se bazează pe câștigarea a trei pariuri consecutive, după care miza se resetează.

Bineînțeles, există foarte multe variații ale acestei tactici, însă cea de bază s-a dovedit a fi cea mai utilizată pentru meciurile de fotbal.

3. Pariuri în afara tiparului

Spre exemplu, luăm tipul de pariu pe scor corect. Toți pariorii știu cât de greu este să câștigi un astfel de pariu. Strategia aceasta constă în parierea pe lucruri care nu se vor întâmpla. De exemplu, te poți gândi că un meci nu se va termina 0-0, 0-1 sau 1-0. Toate posibilitățile diferite de aceste scoruri însumează o cotă sub numele de “peste 1.5”. În acest caz, sunt doar trei cazuri în care pariul nu este câștigător. Desigur, trebuie alese casele de pariuri autorizate de ONJN care au cele mai bune cote la aceste tipuri de pariuri.

De ce ai nevoie de o strategie?

Pariurile haotice duc la un moment dat la pierderi foarte mari. Aceste strategii îți asigură un profit destul de mic, dar constant, care pe termen lung va deveni destul de considerabil.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close