Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Secertarul general al FIFA critică dur starea unui stadion care va găzdui meciuri de la Cupa Mondială

Secertarul general al FIFA critică dur starea unui stadion care va găzdui meciuri de la Cupa Mondială

Secertarul general al FIFA critică dur starea unui stadion care va găzdui meciuri de la Cupa Mondială
de M.T.    |    29 Mai 2014   •   15:05

Stadionul din Natal, unul din cele 12 care vor găzdui meciuri ale Cupei Mondiale, inaugurat la sfârşitul lunii ianuarie, este ţinta criticilor secretarului general al FIFA, Jerome Valcke, care consideră că „mai sunt încă multe de făcut” înainte de începerea turneului final, informează Agerpres.

„Noi avem o cursă contra-cronometru, ne mai rămân multe de făcut pentru suporteri şi media”, a scris oficialul FIFA pe contul său de Twitter.

Pentru a fi mai convingător, Valcke a însoţit mesajul cu o fotografie dintr-o tribună provizorie neterminată, din care lipseau mai multe scaune.



„Avem nevoie de un angajament total al tuturor celor care sunt angajaţi aici, la Natal, pentru a garanta că totul va fi gata pentru ziua de 13 iunie”, a mai notat secretarul general al forului mondial.

Cupa Mondială va debuta pe data de 12 iunie, iar o zi mai târziu, arena din Natal va fi gazda meciului dintre Mexic şi Camerun, contând pentru grupa A.

Nu este prima dată când Jerome Valcke îi critică pe organizatorii turneului final din Brazilia.

În urmă cu aproape două luni, oficialul a avertizat că infrastructura pentru turneul final ar putea să nu fie gata la ora debutului competiţiei.

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close