Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Veste tragică pentru Yaya şi Kolo Toure. Fratele lor mai mic a murit la vârsta de 28 de ani

Veste tragică pentru Yaya şi Kolo Toure. Fratele lor mai mic a murit la vârsta de 28 de ani

Veste tragică pentru Yaya şi Kolo Toure. Fratele lor mai mic a murit la vârsta de 28 de ani
de M.T.    |    20 Iun 2014   •   17:45

Yaya şi Kolo Toure, doi dintre cei mai importanţi jucători ai naţionalei Coastei de Fildeş, au primit o veste tragică, la puţin timp după meciul pierdut în faţa Columbiei la Cupa Mondială.

Fratele mai mic al celor doi fotbalişti, Ibrahim Toure, a încetat din viaţă la Manchester, la vârsta de 28 de ani.

Informaţia a fost confirmată de federaţia ivoriană, care nu a precizat însă motivul decesului.

„Este o zi grea pentru fraţii Toure. La doar câteva ore după meciul Columbia - Coasta de Fildeş, Kolo şi Yaya au aflat despre moartea fratelui lor mai tânăr, Toure Oyala Ibrahim. Întreaga delegaţie ivoriană din Brazilia este alături de ei în aceste circumstanţe dureroase”, se arată într-un comunicat al federaţiei de fotbal din Coasta de Fildeş.

Ibrahim Toure era de asemenea fotbalist şi a evoluat ca atacant la mai multe cluburi, cel mai recent la Al-Safa FC, în Liban.

Coasta de Fildeş are 3 puncte după două meciuri jucate în grupa C a Cupei Mondiale din Brazilia, graţie victoriei obţinute în faţa Japoniei (2-1).

Africanii urmează să mai joace împotriva Greciei şi au şanse mari de trece în premieră de faza grupelor la un turneu final.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close