Antena 3 CNN Sport Dănuț Lupu, condamnat definitiv la închisoare cu executare! Marele fotbalist va fi încarcerat la Penitenciarul Rahova

Dănuț Lupu, condamnat definitiv la închisoare cu executare! Marele fotbalist va fi încarcerat la Penitenciarul Rahova

Fostul mare fotbalist, Dănuț Lupu, a fost condamnat la închisoare cu executare. Decizia este definitivă.

de Laura Dinu    |    02 Oct 2023   •   11:13

În data de 4 septembrie, Dănuț Lupu s-a prezentat în fața judecătorilor, după ce a fost surprins, în mai multe rânduri, conducând fără carnet. La acel moment, avocatul fotbalistului a cerut transformarea pedepsei în amendă penală.

Apelul lui Dănuț Lupu a fost respins astăzi, la Curtea de Apel București. Acesta a fost condamnat de către judecătorii de la Tribunalul București la șapte luni și 10 zile de închisoare cu executare pentru că a condus fără permis de conducere în mai multe rânduri.

Potrivit unor surse Antena 3 CNN fostul fotbalist urmează să fie încarcerat la penitenciarul Rahova.

Mesajul lui Dănuț Lupu, după ce a fost prins fără permis

„Dragi copii, să știți că viața e mai importantă decât toate. Nu mai urcați fără permis și băuți la volan. De droguri nici nu mai zic”, a transmis Dănuț Lupu. 

Întrebat dacă o suspendare a permisului pentru o perioadă de 10 ani, dar și confiscarea autovehiculului ar fi măsuri potrivite pentru astfel de șoferi, marele fotbalist a aprobat. 

”Da, fiindcă pentru a te urca băut sau drogat la volan e o faptă penală. Știți cum e, în România tinerii au înțeles democrația greșit”, a mai spus el. 

În ceea ce privește faptul că a condus fără permis, Dănuț Lupu susține că a fost vorba despre o urgență medicală. 

”M-am urcat la volan doar că trebuia să ajung la spital, pentru că îmi era foarte rău. Nu am făcut accident, nu am fost băut. Am ajuns la spital și mi s-a făcut ce a trebuit.

Poate că dacă nu urcam la volan eram mort. Regret că m-am urcat, dar eu cred că viața și sănătatea unui om sunt mai importante ca orice. În zona în care eram nu puteam să sun la 112”, a adăugat el. 

 

 

×
Subiecte în articol: Penitenciar Rahova danut lupu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close