Antena 3 CNN Sport Doliu în lumea sportului! Un cunoscut înotător s-a stins din viață în timpul antrenamentului

Doliu în lumea sportului! Un cunoscut înotător s-a stins din viață în timpul antrenamentului

Doliu în lumea sportului! Un cunoscut înotător s-a stins din viață în timpul antrenamentului
Sursa foto: Foto You Tube
19 Mar 2019   •   12:27

Înotătorul Kenneth To (26 ani), vicecampion mondial cu ştafeta de 4x100 m mixt a Australiei în 2013, dar care a concurat în ultimii ani pentru Hong Kong, a încetat din viaţă după ce i s-a făcut rău în timpul unui antrenament efectuat în Florida, informează AFP.

Conform Institutului pentru sport din Hong Kong, Kenneth To efectua un stagiu de pregătire de trei luni la Universitatea din Florida. '"El s-a simţit rău în timpul unui antrenament şi a fost transportat la spital unde, din păcate, a decedat", se precizează într-un comunicat al acestui institut.

"Faceţi ca durerea să nu existe în paradis... RIP", a scris pe reţelele de socializare chineze multiplul campion olimpic Sun Yang, care a fost coechipier cu To în ştafeta de 4x100 m la Jocurile Chinei din 2017.

În cursul carierei sale, Kenneth To a cucerit medalia de aur la ştafetă 4x100 m la Jocurile Commonwealth-ului din 2014 şi argintul la ştafetă 4x100 m mixt în 2013, cu echipa Australiei, ţara în care a crescut, înainte de a trece, în 2016, sub culorile Hong Kong-ului, ţara sa natală.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close