Antena 3 CNN Sport După ce a terminat Naționala, Cosmin Contra pleacă de la echipa națională: Plec!

După ce a terminat Naționala, Cosmin Contra pleacă de la echipa națională: Plec!

După ce a terminat Naționala, Cosmin Contra pleacă de la echipa națională: Plec!
19 Noi 2019   •   00:26

Update: Deși la interviul acordat deținătorilor drepturilor TV doar a lăsat să se înțeleagă că va pleca, selecționerul a confirmat la conferința de presă că își va da demisia: „Da, plec!”, scrie GSP.

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Cosmin Contra, a lăsat să se înţeleagă, luni noaptea, la finalul partidei pierdute cu Spania (scor 0-5), ultima din cadrul preliminariilor EURO 2020, că va renunţa la conducerea primei reprezentative.

"După un meci cu Spania cu o înfrângere usturătoare, cred că jucătorii au văzut nivelul la care se joacă... şi poate în martie (n.r. - când va avea loc barajul Ligii Naţiunilor) vor arăta altfel. Decizia a fost luată înainte de meci (n.r. - dacă va continua în funcţie). Dar acest lucru se va comunica atunci când se va decide că se poate comunica decizia mea. O să aflaţi decizia. Am spus, decizia a fost luată înainte de meci", a declarat Contra la postul Pro Tv.

Întrebat cine crede că ar trebui să preia de acum înainte conducerea tehnică a echipei naţionale a României, Contra a răspuns: "Mă întrebaţi pe mine? Nu e treaba mea".

Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de selecţionata Spaniei cu scorul de 5-0 (4-0), luni seara, pe Stadionul Wanda Metropolitano din Madrid, în ultimul meci al celor două echipe în Grupa F a preliminariilor EURO 2020.

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close