Antena 3 Sport UEFA răspunde recomandării FIFA de anulare a campionatelor: „Este posibilă reluarea sezonului”

UEFA răspunde recomandării FIFA de anulare a campionatelor: „Este posibilă reluarea sezonului”

29 Apr 2020   •   23:20
UEFA răspunde recomandării FIFA de anulare a campionatelor: „Este posibilă reluarea sezonului” Pixabay

Preşedintele Comitetului medical al UEFA, Tim Meyer, a declarat că este "cu siguranţă posibilă" reluarea sezonului 2019-2020. Anunţul a venit după declaraţia lui Michel D'Hooghe, preşedintele Comitetului medical al FIFA, care a recomandat anularea campionatelor din acest an.

„Toate organizaţiile de fotbal care planifică reluarea competiţiilor vor produce protocoale care cuprind măsuri sanitare şi operaţionale care asigură protejarea sănătăţii celor implicaţi în jocuri”.

„Respectând atât aceste condiţii, cât şi regulile date de autorităţi, este cu siguranţă posibilă reluarea competiţiilor din sezonul 2019-2020, suspendate din cauza pandemiei”, a spus preşedintele Comitetului medical al UEFA, Tim Meyer, pentru gazzetta.it.

La începutul lunii martie au fost suspendate toate competiţiile sportive. Până în momentul de faţă, Olanda și Franța au anunţat cu certitudine că nu vor relua campionatele. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close