Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Burnley mai face o victimă de top şi se califică în optimile Cupei Angliei

Burnley mai face o victimă de top şi se califică în optimile Cupei Angliei

Burnley mai face o victimă de top şi se califică în optimile Cupei Angliei
04 Feb 2009   •   13:10

Steven Thompson a reuşit o ?dublă? pentru divizionara secundă Burnley, care a eliminat o nouă echipă din Premier League, West Bromwich Albion. Burnley s-a impus cu scorul de 3-1, în rejucarea meciului, şi s-a calificat astfel în optimile competiţiei, unde va întâlni Arsenal sau Cardiff. Cele două echipe au terminat la egalitate, scor 2-2, primul meci din 16-imile Cupei Angliei.
Wade Elliott a deschis scorul pentru gazde, în minutul 45, ca Thompson să dubleze avantajul în minutul şapte al reprizei secunde. Gianni Zuiverloon a înscris de la marginea careului pentru a da o urmă de speranţă pentru West Brom, însă Robbie Blake l-a găsit bine pe Thompson pentru al doilea său gol şi al treilea al echipei Burnley, în minutul 88.
Victoria obţinută de Burnley este a patra împotriva unor adversari din prima ligă engleză de fotbal în acest sezon şi este un pas înainte spre ştergerea amărăciunii cauzate de pierderea în ultimul moment al semifinalei cu Tottenham, din Cupa Ligii.
?Mi-ar plăcea să ajungem cât mai departe în Cupa Angliei. Vrem să câştigăm fiecare meci, dar este normal să nu fim favoriţi în faţa unei echipe din Premier League. Cred că meritam aceasă victorie şi ne dorim foarte mult să ajungem în sferturile competiţiei?, a afirmat antrenorul lui Burnley, Owen Coyle.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa Angliei
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close