Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea a fost eliminată din Cupa Angliei după loviturile de departajare

Chelsea a fost eliminată din Cupa Angliei după loviturile de departajare

Chelsea a fost eliminată din Cupa Angliei după loviturile de departajare
19 Feb 2011   •   19:45

Sezonul lui Chelsea pare compromis iremediabil. După ce în Premier League are emoţii pentru a obţine un loc în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, echipa antrenată de Carlo Ancelotti a fost eliminată şi din Cupa Angliei, după ce a pierdut rejucarea cu Everton în urma loviturilor de departajare. 

 
Chelsea şi Everton s-au întâlnit pe Stamford Bridge pentru a decide echipa calificată în optimile de finală ale Cupei Angliei, după ce meciul disputat la Liverpool pe 29 ianuarie s-a încheiat nedecis, scor 1-1. Nici de această dată cele două formaţii nu au putut fi departajate. 0-0 după primele 90 de minute, 1-1 după prelungiri.
 
Frank Lampard a deschis scorul pentru Chelsea în minutul 104, însă oaspeţii au egalat când nimeni nu se mai aştepta, Baines transformând perfect o lovitură liberă cu un minut înainte de final. La penaltyuri, acelaşi Baines a fost primul care a ratat, dar Anelka şi Ashley Cole l-au imitat şi au pecetluit calificarea lui Everton în faza următoare, acolo unde va întâlni pe Reading.

×
Subiecte în articol: Chelsea Everton Cupa Angliei
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close