Chelsea îi strică revenirea lui Shearer la Newcastle. Rezultate Premier League (VIDEO)

04 Apr 2009   •   22:33
Chelsea îi strică revenirea lui Shearer la Newcastle. Rezultate Premier League (VIDEO)

Chelsea a jucat la perfecţie rolul de echipă care strică petrecerea, învingând Newcastle United pe St James' Park cu scorul de 2-0, la primul meci al "coţofenelor" cu legenda Alan Shearer pe banca tehnică. Golurile londonezilor au fost marcate de Frank Lampard şi Florent Malouda, în repriza secundă.

Newcastle nu a fost însă singura echipă angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării care a fost învinsă pe teren propriu, West Bromwich Albion nereuşind să îi pună probleme lui Stoke City. Fuller a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 2, ca scorul final să fie stabilit de Beattie, 0-2.

Ca şi West Brom, Middlesbrouh se află şi ea acum într-o situaţie disperată în subsolul clasamentului, Bolton învingând triumfător cu 4-1 în meciul de pe The Reebok. Într-un alt meci disputat sâmbătă, Cesc Fabregas a arătat de ce este atât de important pentru Arsenal, revenirea lui după o lungă pauză cauzată de accidentări coincizând cu două pase de gol pentru Emmanuel Adebayor în meciul cu Manchester City.

Alte rezultate:
Blackburn - Tottenham 2-1
Hull - Portsmouth 0-0
West Ham - Sunderland 2-0
Fulham - Liverpool 0-1

Antena3.ro

Parteneri
x close