Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea îi strică revenirea lui Shearer la Newcastle. Rezultate Premier League (VIDEO)

Chelsea îi strică revenirea lui Shearer la Newcastle. Rezultate Premier League (VIDEO)

Chelsea îi strică revenirea lui Shearer la Newcastle. Rezultate Premier League (VIDEO)
04 Apr 2009   •   22:33

Chelsea a jucat la perfecţie rolul de echipă care strică petrecerea, învingând Newcastle United pe St James' Park cu scorul de 2-0, la primul meci al "coţofenelor" cu legenda Alan Shearer pe banca tehnică. Golurile londonezilor au fost marcate de Frank Lampard şi Florent Malouda, în repriza secundă.





Newcastle nu a fost însă singura echipă angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării care a fost învinsă pe teren propriu, West Bromwich Albion nereuşind să îi pună probleme lui Stoke City. Fuller a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 2, ca scorul final să fie stabilit de Beattie, 0-2.

Ca şi West Brom, Middlesbrouh se află şi ea acum într-o situaţie disperată în subsolul clasamentului, Bolton învingând triumfător cu 4-1 în meciul de pe The Reebok. Într-un alt meci disputat sâmbătă, Cesc Fabregas a arătat de ce este atât de important pentru Arsenal, revenirea lui după o lungă pauză cauzată de accidentări coincizând cu două pase de gol pentru Emmanuel Adebayor în meciul cu Manchester City.





Alte rezultate:
Blackburn - Tottenham 2-1
Hull - Portsmouth 0-0
West Ham - Sunderland 2-0
Fulham - Liverpool 0-1

Antena3.ro

×
Parteneri
Max Verstappen a câștigat cursa de sprint la Shanghai
x close