Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cupa Angliei: Chelsea evită Manchester United în semifinale, dar ar putea juca cu Arsenal

Cupa Angliei: Chelsea evită Manchester United în semifinale, dar ar putea juca cu Arsenal

Cupa Angliei: Chelsea evită Manchester United în semifinale, dar ar putea juca cu Arsenal
08 Mar 2009   •   22:34

Arsenal s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Angliei, după o victorie confortabilă cu Burnley, scor 3-0, în timp ce Everton a învins duminică Middlesbrough cu 2-1 pentru un loc în semifinalele competiţiei.

Tot duminică a avut loc şi tragerea la sorţi pentru penultimul act al competiţiei, unde Manchester United şi Chelsea au reuşit să se evite. ?Diavolii roşii? vor juca cu Everton, în timp ce Arsenal sau Hull City va da piept cu Chelsea. Semifinalele se vor disputa pe 18 şi 19 aprilie, pe stadionul Wembley.

Amânat în runda trecută, meciul dintre Arsenal şi Burnley s-a putut disputa abia în weekend-ul rezervat sferturilor de finală, iar ?tunarii? au arătat de la începutul meciului că nu vor să fie eliminaţi precum în Cupa Ligii. Carlos Vela a deschis scorul în minutul 25, iar Eduardo, la al doilea meci disputat în acest sezon pentru Arsenal, a făcut 2-0 la începutul reprizei secunde. Mai târziu, Emmanuel Eboué a stabilit scorul final şi o întâlnire cu Hull City pe 17 sau 18 martie.

În sfertul de finală al zilei, Everton a revenit de la 0-1 pentru a elimina Middlesbrough. David Wheater a trimis cu capul în poartă chiar înainte de pauză pentru a le oferi oaspeţilor un meritat avantaj, dar Tim Cahill a intrat pe teren în repriza a doua şi a centrat perfect pentru Marouane Fellaini la golul egalizator. Şase minute mai târziu, o altă rezervă, Louis Saha, a adus golul egalizator cu o lovitură de cap după pasa lui Steven Pienaar.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arsenal Londra Cupa Angliei
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close