Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Europa League: Chelsea va juca cu Rubin Kazan în sferturile de finală

Europa League: Chelsea va juca cu Rubin Kazan în sferturile de finală

Europa League: Chelsea va juca cu Rubin Kazan în sferturile de finală
de M.T.    |    15 Mar 2013   •   14:02

Vineri, la sediul UEFA de la Nyon, a avut loc tragerea la sorţi la meciurilor din sferturile de finală ale Europa League.

În această fază a competiţiei au mai rămas trei echipe din Anglia (Chelsea Londra, Tottenham Hotspur, Newcastle United) şi câte una din Italia (Lazio Roma), Portugalia (Benfica Lisabona), Rusia (Rubin Kazan), Turcia (Fenerbahce Istanbul) şi Elveţia (FC Basel).

Chelsea, echipa care a eliminat din competiţie pe Steaua, va juca împotriva ruşilor de la Rubin Kazan, primul meci urmând să se dispute la Londra.

Calificată cu mari emoţii în faţa celor de la Inter Milano, Tottenham va lupta pentru un loc în semifinale cu elveţienii de la FC Basel, prima manşă fiind programată în Anglia.

Fenerbache şi Lazio vor oferi o dublă ce se anunţă interesantă măcar din punctul de vedere al duelului celor două galerii, printre cele mai spectaculoase ale Europei. Meciul tur va avea loc la Istanbul.

În fine, Benfica Lisabona, care va juca partida tur pe teren propriu, o va întâlni pe Newcastle United, echipă care a reuşit să treacă în turul anterior de milionarii de la Anji.

Meciurile tur ale sferturilor de finală se vor juca pe 4aprilie, iar cele retur pe 11 aprilie.

Sferturi de finală Europa League

1. Chelsea - Rubin Kazan
2. Tottenham - FC Basel
3. Fenerbahce - Lazio
4. Benfica - Newcastle


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close