Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Newcastle ? Arsenal 1-3. Coţofenele, ridiculizate şi trimise în zona retrogradării (VIDEO)

Newcastle ? Arsenal 1-3. Coţofenele, ridiculizate şi trimise în zona retrogradării (VIDEO)

Newcastle ? Arsenal 1-3. Coţofenele, ridiculizate şi trimise în zona retrogradării (VIDEO)
22 Mar 2009   •   00:03

Arsenal Londra şi-a întărit poziţia a patra în clasamentul Premier League şi a trimis Newcastle şi mai rău în zona retrogradării, după victoria cu 3-1 de pe St. James?s Park.

Gazdele au beneficiat de un penalty în minutul 24, însă şutul lui Obafemi Martins a fost parat, astfel că scorul la pauză a fost 0-0. ?Tunarii? au trecut în avantaj în minutul 57, când Bendtner a trimis cu capul în poartă o lovitură liberă executată de Andrei Arşavin. Bucuria a fost de scurtă durată, pentru că Newcastle a egalat imediat prin Martins, care a profitat de o apărare slabă a oaspeţilor.

Apărarea care avea însă să se facă de râs a fost cea de la Newcastle, care a mai reuşit să primească două goluri în trei minute şi a fost ridiculizată la o fază în care doar ghinionul ?tunarilor? a facut ca mingea să nu se oprească în poartă. Abou Diaby a înscris pentru 2-1 în minutul 64, iar Samir Nasri a stabilit scorul final trei minute mai târziu.

Rezultatul i-a adus lui Arsenal un avantaj de trei puncte pe locul patru, în timp ce Newcastle se află la două puncte de salvarea de la retrogradare.

Golurile partidei


Apărarea lui Newcastle, ridiculizată


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arsenal Londra Newcastle United
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close