Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Thierry Henry a revenit cu gol la Arsenal: Francezul a adus victoria „tunarilor” cu Leeds

Thierry Henry a revenit cu gol la Arsenal: Francezul a adus victoria „tunarilor” cu Leeds

Thierry Henry a revenit cu gol la Arsenal: Francezul a adus victoria „tunarilor” cu Leeds
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    10 Ian 2012   •   10:35

Francezul Thierry Henry şi-a făcut o revenire triumfală în tricoul lui Arsenal, marcând golul prin care echipa lui Arsene Wenger a câştigat cu 1-0 în faţa lui Leeds United şi s-a calificat în turul 4 al Cupei Angliei.

Atacantul de 34 de ani, cel mai bun marcator din istoria clubului, a înscris cu o execuţie marcă înregistrată când mai erau de jucat 12 minute din partida care a avut loc pe Emirates Stadium.

Este puţin ciudat. Când m-am întors din Mexic, unde am fost în vacanţă, în urmă cu 15 zile, nu mă gândeam că voi juca din nou pentru Arsenal, cu atât mai mult că voi marca golul victoriei. Să fiu sincer, nici nu ştiu ce să spun. Sentimentul pe care l-am avut când am înscris a fost minunat”, a declarat Henry, care a reuşit cel de-al 227-lea gol pentru hipa din nordul Londrei.

A fost ca un vis, ca o poveste pe care i-o spui unui copil. Din păcate, aşa ceva nu se întâmplă mereu în jocul nostru. Henry este proaspăt din punct de vedere fizic, dacă nu ar fi fost pregătit nu l-aş fi folosit. Oricum, el este deja o legendă aici. Acum a mai adăugat ceva întregii poveşti”, a spus managerul „tunarilor”, Arsene Wenger.

Henry a fost împrumutat de la New York Red Bulls pentru o perioadă de două luni, francezul urmând să acopere golul lăsat de Gervinho şi Marouane Chamakh, care vor evolua la Cupa Africii.

Francezul a mai evoluat pentru Arsenal între 1999 şi 2007, înainte de a fi vândut la FC Barcelona.


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close