Al patrulea eşec pentru Steaua: Gloria Bistriţa se impune cu 1-0 în faţa roş-albaştrilor

de Antena3    |    31 Oct 2010   •   21:28
Al patrulea eşec pentru Steaua: Gloria Bistriţa se impune cu 1-0 în faţa roş-albaştrilor Foto: gsptv.gsp.ro

steaua a suferit al patrulea eşec din acest sezon al Ligii I. Elevii lui Lăcătuş au pierdut, cu 0 la 1, în deplasare cu Gloria Bistriţa.

Gazdele au beneficiat de un penalti în minutul 4, după un fault a lui Bonfim la Ciprian Petre. Junior Moraes a executat perfect lovitura de pedeapsă şi a deschis scorul pentru Gloria. Bistriţenii îşi puteau mări avansul în minutul 16, dar Bruno Moraea, aflat într-o poziţie excelentă, a ratat preluarea.

Steliştii au replicat în minutul 25. Stancu nu a nimerit însă cadrul porţii dintr-o poziţie bună. În finalul primei reprize, Szekely a trimis un şut din voleu, dar portarul Albuţ s-a aflat la post.

Gazdele au avut prima fază periculoasa a reprizei secudn, dar lobul lui Ciprian Petre a trecut puţin peste. În minutul 71, roş-albaştrii au irosit o mare ocazie de egalare. Kapetanos a trimis puţin pe lângă într-o fază în care a scăpat singur cu portarul gazdelor.

Bistriţenii puteau face 2 la 0 în finalul jocului, dar Tătăruşanu a avut o intervenţei excelentă la ocazia lui Junior Moraes. S-a terminat 1 la 0 pentru Bistriţa, iar Steaua a rămas pe şase cu 21 de puncte acumulate. Formaţia antrenată de Nae Manea a urcat pe 12 cu 13 puncte.

Parteneri
sati
x close