Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Alexandru Chipciu este oficial roş-albastru: A semnat pe 5 ani cu Steaua

Alexandru Chipciu este oficial roş-albastru: A semnat pe 5 ani cu Steaua

Alexandru Chipciu este oficial roş-albastru: A semnat pe 5 ani cu Steaua
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    21 Dec 2011   •   15:06

Alexandru Chipciu a devenit oficial noul jucător al Stelei, după ce a semnat cu roş-albaştrii un contract valabil pe următorii cinci ani.

FC Steaua Bucureşti anunţă că fotbalistul Alexandru Chipciu (22 de ani) a semnat astăzi cu echipa roş-albastră. Jucătorul care a evoluat la FC Braşov a parafat un contract pe o perioadă de 5 ani”, se arată pe site-ul oficial al echipei care a încheiat turul din Liga I pe locul 4.

Conform Gazetei Sporturilor, Steaua a plătit 1,5 milioane de euro in schimbul lui Chipciu, care a debutat în această toamnă şi la echipa naţională, reuşind să şi înscrie, în amicalul câştigat în faţa Greciei.

În cele 18 partide disputate în tricoul stegarilor” în actualul sezon, Chipciu a marcat de cinci ori.

Transferul fostului braşovean la Steaua a intrat marţi în impas, oficialii clubului Sporting Piteşti, cel care l-a format pe Chipciu, trimiţând o notificare din care reiese că jucătorul nu poate semna cu o altă echipă fără acordul scris al conducerii argeşene. 

Documentele de la Ligă şi Federaţie arată că noi trebuie să fim prezenţi la negocierea oricărui transfer. Legile şi regulamentele sunt clare. Braşovul deţine 50%, noi 50% şi orice transfer al lui Chipciu în ţară sau în străinătate nu se poate face fără acordul formaţiei Sporting Piteşti. Atât Braşovul, cât şi Steaua vor să facă abstracţie de clubul nostru. Dinamo are prioritate la orice jucător de la Sporting Piteşti”, a declarat Tănase Dima, directorul sportiv al argeşenilor.

Nu mă interesează ce spune Piteştiul! Eu transfer jucătorul 700%, nu 50%. Eu îl iau de la Braşov, am văzut actele, ştiu care e situaţia. Jucătorul e venit la Braşov din postură de jucător liber, numai că ei, pentru că au vrut să fie recunoscători faţă de cei de la Piteşti, le-au cesionat jumătate. Există, deci, doar un contract de cesiune. Nu e niciun fel de problemă, nu participă la negocieri. EI îşi vor lua doar jumătate din banii de pe Chipciu, atât”, a reacţionat Gigi Becali.


×
Subiecte în articol: FC Brasov steaua Liga I transferuri
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close