Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Alin Stoica, la FC Braşov până în vară, timp în care va primi doar prime

Alin Stoica, la FC Braşov până în vară, timp în care va primi doar prime

Alin Stoica, la FC Braşov până în vară, timp în care va primi doar prime
Sursa foto: Alin Stoica
08 Feb 2009   •   15:38

Răzvan Lucescu, antrenorul echipei FC Braşov, i-a întins o mână de ajutor jucătorului Alin Stoica, în prezent liber de contract. Mijlocaşul de 29 de ani va evolua sub Tâmpa până la terminarea actualei ediţii a Ligii 1, urmând să fie plătit doar prin prime de joc. În vară, jucătorul ar putea semna un contract cu gruparea braşoveană, în cazul în care va confirma.
Fiul fostului căpitan al echipei de aur a Stelei, Tudorel Stoica, Alin a jucat ultima oară la Mouscron, în Belgia, reuşind să adune doar cinci prezenţe la modesta echipă. Un adevărat globetrotter, mijlocaşul ajunge sub comanda lui Răzvan Lucescu, antrenor care, după cum este cunoscut, nu se teme să folosească jucători trecuţi de prima tinereţe.
"Vreau să îl ajut pe Alin Stoica, este un fotbalist cu mari calităţi, care ne poate ajuta, şi poate aduce un plus de valoare lotului pe care îl avem. El va evolua la noi până în vară, dar va juca doar pe prime de joc. Dacă până în vară confirmă, atunci îi vom face o propunere şi vom negocia cu el", a declarat pentru gsp.ro Răzvan Lucescu, tehnicianul lui FC Braşov.
De-a lungul carierei, Stoica a mai evoluat pentru Steaua Bucureşti, Anderlecht Bruxelles, FC Bruges, Siena, FC Naţional, FC Timişoara, KAA Gent şi Mouscron.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Razvan Lucescu FC Brasov
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close