Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ambiţie de "Bursuc". Dan Petrescu vrea să ducă Unirea Urziceni în primăvara Ligii Campionilor (VIDEO)

Ambiţie de "Bursuc". Dan Petrescu vrea să ducă Unirea Urziceni în primăvara Ligii Campionilor (VIDEO)

Ambiţie de "Bursuc". Dan Petrescu vrea să ducă Unirea Urziceni în primăvara Ligii Campionilor (VIDEO)
30 Iun 2009   •   19:23

Dan Petrescu, antrenorul echipei Unirea Urziceni, a vorbit marţi, într-o conferinţă de presă, despre obiectivele Unirii Urziceni în sezonul 2009/2010. "Bursucul" doreşte ca gruparea ialomiţeană să depăşească faza grupelor în Liga Campionilor, în timp ce pe plan intern doreşte obţinerea a cel puţin un trofeu.

"Din acest moment Unirea Urziceni are un alt statut, dar vom încerca să rămânem cu picioarele pe pământ, modeşti şi să ne facem treaba. E clar că obiectivele noastre sunt mai măreţe acum, vrem să facem o figură frumoasă în Liga Campionilor şi vom încerca să obţinem cel puţin un trofeu din cele patru puse la dispoziţie, deşi eu aş vrea două. Dacă vom nimeri în grupa Ligii pe care mi-o doresc şi facem zero puncte, ne facem de râs. Cu oricine am nimeri, pornim cu şansa a patra, pentru că ei au bugete de sute de milioane de euro. Noi vom încerca să fim în primele două, indiferent de cine va fi", a spus Petrescu, citat de Mediafax.

Dan Petrescu nu ştie însă unde va evolua Unirea Urziceni în Liga Campionilor. "Dacă vom juca în ţară, cu atât mai bine, dar sunt convins că am avea suporteri români şi la meciurile din străinătate. Pentru noi ar fi un dezavantaj orice stadion pe care ne-am disputa meciurile de pe teren propriu, pentru că nu putem evolua pe stadionul nostru. Una e să joci la Urziceni şi alta e să joci la Cluj, Ghencea sau Klagenfurt", a subliniat Petrescu.



Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close