Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Amical: FC Braşov - Levante 1-0, după un gol al lui Sburlea (VIDEO)

Amical: FC Braşov - Levante 1-0, după un gol al lui Sburlea (VIDEO)

Amical: FC Braşov - Levante 1-0, după un gol al lui Sburlea (VIDEO)
Sursa foto: Razvan Lucescu
27 Ian 2009   •   14:45

Echipa lui Răzvan Lucescu a reuşit să câştige meciul amical disputat marţi cu formaţia din Segunda Division, Levante, după un gol marcat pe final de către Sabin Sburlea. Meciul, care s-a disputat în cadrul stagiului de pregătire a echipei braşovene în Spania, a fost un test reuşit, în opinia tehnicianului "stegarilor". Unicul gol al partidei a fost marcat de Sabin Sburlea în minutul 80 al partidei, cu destul noroc, după ce o minge a fost deviată şi a nimerit în faţa sa, acesta marcând cu un şut fără forţă, din faţa porţii.
Răzvan Lucescu s-a declarat, după meci, mulţumit de jocul prestat de echipa sa care, deşi obosită, a dat dovadă de motivaţie. Greşelile tehnice, pe care tehnicianul le-a recunoscut, nu sunt un motiv de supărare în această fază a pregătirilor, spune acesta conform gsp.ro.
"Sunt mulţumit, am avut în faţă un adversar cu un nivel superior de pregătire, dar ne-am creat ocazii şi, per total, sunt mulţumit. De la echipă vreau acum să câştigăm primul meci din retur, cel cu Unirea Urziceni.
E greu de spus la ce nivel am ajuns, dar încet, încet creştem şi acumulăm. Oboseala îşi va spune cuvântul până sâmbătă, de aceea atitudinea va fi foarte importantă pentru mine în această perioadă. În momentul de faţă nu mă supăr pe greşelile tehnice".
Golul victoriei, marcat de Sburlea, pare să nu-l fi impresionat pe Lucescu Jr., acesta declarând că reuşita din minutul 80 a venit pe fondul unui joc slab făcut de jucător.
"Sabrin Sburlea a venit după un an bun în Liga a II-a, unde a avut şi adversari de alt calibru, a început bine şi în Liga I, cu două goluri, dar a venit accidentarea aceea, care l-a ţinut departe de gazon. Pentru el e un alt început acum, dar aştept mai multă implicare şi maturitate din partea lui în timpul jocurilor. Nu m-a mulţumit prestaţia lui de astăzi", a încheiat, potrivit sursei citate, tehnicianul.
Iată golul marcat de Sburlea:

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Brasov Razvan Lucescu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close