Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Amical. Ronny Levy a debutat cu victorie la Unirea Urziceni, 1-0 cu Tom Tomsk

Amical. Ronny Levy a debutat cu victorie la Unirea Urziceni, 1-0 cu Tom Tomsk

Amical. Ronny Levy a debutat cu victorie la Unirea Urziceni, 1-0 cu Tom Tomsk
Sursa foto: vasile maftei
18 Ian 2010   •   22:52

Unirea Urziceni a câştigat, luni, primul meci disputat cu noul antrenor, Ronny Levy, pe bancă. Ialomiţenii s-au impus cu scorul de 1-0 în faţa ruşilor de la Tom Tomsk într-un amical disputa la Antalya, în Turcia. Singurul gol al meciului a fost marcat de fostul căpitan al Rapidului, Vasle Maftei.
Plecarea lui Dan Petrescu la Kuban Krasnodar a fost o lovitură puternică pentru toţi cei angajaţi la Unirea Urziceni, fie că sunt jucători sau membri ai staff-ului. Cu toate acestea, venirea autoritarului antrenor israelian Ronny Levy a fost un semnal de trezire pentru jucători, înaintea "dublei" din Europa League cu FC Liverpool. Ialomiţenii s-au mobilizat aşa cum aştepta antrenorul în primul amical din perioada de pregătire, iar ruşii de la Tom Tomsk au fost învinşi graţie reuşitei lui Vasile Maftei din minutul 16, potrivit Mediafax.
Primul "unsprezece" trimis în teren de Levy a fost următorul: Arlauskis - Maftei, Galamaz, Bruno Fernandes, Bordeanu - Semedo, I. Apostol, S. Paraschiv, S. Frunză - Onofraş, Bilaşco.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Unirea Urziceni amical
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close