Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Andone: "Accept oferta Rapidului dacă văd un proiect bun, pe termen lung"

Andone: "Accept oferta Rapidului dacă văd un proiect bun, pe termen lung"

Andone: "Accept oferta Rapidului dacă văd un proiect bun, pe termen lung"
Sursa foto: ioan andone
30 Mar 2010   •   20:47

Fost fotbalist şi antrenor la Dinamo şi un favorit al tribunelor din Ştefan cel Mare, Ioan Andone ar putea să antreneze, în curând, rivala Rapid. "Fălcăsul" şi-a reziliat marţi contractul cu bulgarii de la ŢSKA Sofia, iar George Copos a intrat imediat pe fir. Surprinzător sa nu, Andone se declară interesat de post şi spune că tot ce vrea să audă la negocierile cu Copos este intenţia de a pune pe picioare un proiect de lungă durată.
"Rapid are un lot foarte bun. Mă bucur că şi Gigi Corsicanu (n.r. unul dintre liderii galeriei giuleştene) m-a sunat să-mi spună că sunt dorit acolo. O să mă duc să mă văd cu domnul Copos, să văd ce îmi propune, ce îmi cere şi ce îşi doreşte. Eu nu sunt antrenor de două luni, dacă mă duc, mă duc să construiesc ceva. Dacă domnul Copos are un proiect bun, s-ar putea să accept. Au baza materială, au tot ce le trebuie. Cu Nae Manea sunt prieten şi aş colabora cu el ", a declarat Ioan Andone pentru gsptv.
Cu toate că s-ar gândi serios să vină în Giuleşti, Andone este rezervat să spună că Rapid mai are şanse de a câştiga titlul de campioană şi crede că Europa League ar trebui să fie obiectivul echipei.
"În astea zece etape, un obiectiv realizabil pentru Rapid ar fi participarea în cupele europene. Restul e cam greu de vorbit, pentru că au trei înfrângeri consecutive", a încheiat fostul antrenor al lui Dinamo şi CFR Cluj.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ioan Andone Rapid Dinamo TSKA Sofia
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close