Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Arbitrul de la Rapid - Steaua: Aveam ruleta la mine, dar nimeni nu s-a plâns de porţi

Arbitrul de la Rapid - Steaua: Aveam ruleta la mine, dar nimeni nu s-a plâns de porţi

Arbitrul de la Rapid - Steaua: Aveam ruleta la mine, dar nimeni nu s-a plâns de porţi
10 Noi 2010   •   10:23

Cristi Balaj, arbitrul central de la meciul Rapid - Steaua, încheiat cu scorul de 0-0, a declarat că asistenţii săi n-au sesizat nimic în neregulă cu dimensiunea porţilor din Giuleşti, adăugând că acestea nu au fost măsurate pentru că nimeni nu a solicitat acest lucru.

"N-a făcut nimeni nici o contestaţie, iar asistenţii nu mi-au semnalat nici ei că ar fi ceva în neregulă cu poarta. Şi dacă aş fi auzit măcar că Tătăruşanu sau altcineva are dubii, fără să existe vreo contestaţie, aş fi măsurat poarta. Aveam în geantă ruleta mea de 5 metri, o scoteam şi în 20 de secunde măsuram şi terminam cu discuţiile", a spus Balaj pentru Gazeta Sporturilor.

El a explicat şi de ce Tătăruşanu a putut să pună palma deasupra barei. "Am 1,81 metri şi abia ating transversala cu vârful degetelor însă doar dacă mă ridic pe vârfuri. Tătăruşanu are 1,98 m şi, probabil, mâna mai lungă", a adăugat Cristi Balaj.

Scandalul porţilor din Giuleşti a început după ce portarul Stelei le-a spus şefilor săi înainte de meci că i se pare că transversala este mult mai jos faţă de o poartă cu dimensiuni normale. Surdu a nimerit bara pentru Steaua la o fază la care preşedintele clubului, Helmuth Duckadam, a declarat că ar fi fost gol dacă poarta avea dimensiuni normale.


×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti Steaua Bucuresti
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close