Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Astra - Ceahlăul 0-0, în primul meci din etapa a 15-a

Astra - Ceahlăul 0-0, în primul meci din etapa a 15-a

Astra - Ceahlăul 0-0, în primul meci din etapa a 15-a
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    25 Noi 2011   •   22:42

Astra Ploieţti a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul de pe teren propriu împotriva Ceahlăului Piatra Neamţ, prima partidă a etapei a 15-a din Liga I.

 
Cu 24 de puncte, prahovenii îi egalează pe cei de la FC Vaslui şi pe campionii de la Oţelul Galaţi, urcând pe locul 6 în clasament, în timp ce nemţenii continuă să stea liniştiţi la mijlocul ierarhiei, pe poziţia a 10-a.
 
Doar 7 bilete a vândut Astra înaintea meciului, o cifră care i-a determinat pe oficialii gazdelor să permită în cele din urmă accesul liber pe stadion, însă numărul spectatorilor din tribune a fost şi în aceste condiţii foarte mic. Cunoscând felul în care s-au desfăşurat ostilităţile, nici nu este de mirare.
 
Meciul poate candida cu şanse mari la titlul de cel mai slab al sezonului, cele două echipe oferind un joc plictisitor şi cu puţine momente interesante. Dacă oaspeţii au fost hotărâţi să obţină remiza, renunţând din start la orice veleitate ofensivă, în schimb, jucătorii lui Tibor Selymes au încercat să ameninţe poarta lui Villadsen, dar reuşitele lor se pot număra pe degetele de la o mână.
 
N'Doye a avut prima oportunitate în minutul 3, când şutul său de la distanţă a fost respins cu greu de goalkeeperul danez al Ceahlăului, pentru ca, până la pauză, Fatai, lovitură de cap peste, şi Băjenaru, şut puţin pe lângă, să treacă şi ei pe lângă deschiderea scorului.
 
Repriza a doua nu a adus nicio schimbare în desfăşurarea jocului, asistenţa redusă aşteptând până pe final ca Astra să-şi creeze ocazii, iar atunci când s-a întâmplat, în ultimele cinci minute, Udoji a ratat cu seninătate de două ori din mijlocul careului.
 
Astra: S. Lung Jr. - Mihalache, L. Goian, V. Găman, Junior Morais (Ţigănaşu 87) - Strătilă, Takayuki, N'Doye, Băjenaru - Fatai (Udoji 66), Miranda
 
Ceahlăul: Villadsen - Dumitraş (Nohai 46), Forminte, Cazan, Barna - Monroy, Al. Achim - M. Constantinescu, Cebotaru, Stana (Bădescu 85) - Gafiţa (H. Chiacu 70).
 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close