Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Astra Ploieşti învinge CFR Cluj cu 1-0 şi redeschide lupta pentru titlu în Liga I

Astra Ploieşti învinge CFR Cluj cu 1-0 şi redeschide lupta pentru titlu în Liga I

Astra Ploieşti învinge CFR Cluj cu 1-0 şi redeschide lupta pentru titlu în Liga I
30 Apr 2010   •   22:37

CFR Cluj a pierdut, vineri, partida de la Ploieşti cu Astra şi le-a permis urmăritoarelor să se aproapie suficient de mult pentru a spera din nou la titlul de campioană. Lipsa completă de inspiraţie a elevilor lui Andrea Mandorlini, combinată cu determinarea ploieştenilor, au dus la o victorie care ridică Astra la cinci punte peste linia retrogradării şi permite Unirii Urziceni să se apropie la trei puncte de primul loc.
Astra a surprins-o pe campioana din 2008 cu o atitudine foarte agresivă. CFR a avut mari probleme să construiască în faţa echipei pregătite de Marin Barbu, iar acest lucru a dus la un număr foarte scăzut de ocazii notabile, doar Bud şi Dică evidenţiindu-se în oarecare măsură.
Singurul gol al partidei a fost semnat de Alexandru Stan, care cu largul concurs al portarului Nuno Claro a asigurat cele trei puncte Astrei. Era minutul 64 când Strătilă a intrat în careu în viteză, a centrat la Stan şi acesta a şutat pe jos, prinzându-l pe portarul portughez pe picior greşit. Sfârşitul jocului a reprezentat un asediu continuu la poarta lui Miron, dar şuturile lui Gabi Mureşan şi ale colegilor săi au fost de fiecare dată mult prea prost plasate.
CFR Cluj rămâne cu cele 59 de puncte pe care le avea înainte partidei, iar acest lucru le dă Unirii Urziceni, Stelei, Timişoarei şi Vasluiului şansa să spere. În cazul în care câştigă în această etapă, Urziceni (au adversar FC Braşov) şi Steaua (joacă la Alba-Iulia) se pot apropia la trei puncte de lider, cu patru etape înainte de final. Timişoara şi Vaslui se pot apropia la câte patru puncte în cazul în care câştigă.
Formaţiile de joc
Astra Ploieşti: 82. Miron - 4. Mihalache, 5. Rohat, 3. Oprsal, 17. V. Sandu - 18. Strătilă (26. Simao '84), 16. V. Gheorghe, 8. Seto, 14. Vădrariu (20. Al. Stan '53) - 10. Cl. Tudor, 11. Gussev (19. L. Ganea '71). Antrenor: Marin Barbu.

CFR Cluj: 1. Nuno Claro - 4. Panin, 20. Cadu, 13. Piccolo, 66. Edimar - 10. N. Dică (8. Peralta '60), 6. G. Mureşan, 19. Culio - 77. Deac (99. Nei '77), 17. Y. Kone (9. Traore '60), 85. Bud. Antrenor: Andrea Mandorlini.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Astra Ploieşti Liga I
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close