Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Astra Ploieşti termină la egalitate cu Poli Timişoara, scor 1-1

Astra Ploieşti termină la egalitate cu Poli Timişoara, scor 1-1

Astra Ploieşti termină la egalitate cu Poli Timişoara, scor 1-1
Sursa foto: Foto: gsp.ro
12 Sep 2010   •   20:56

FC Timişoara a rămas neînvinsă în acest campionat. Bănăţenii au remizat duminică, scor 1-1, în deplasare cu Astra, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii I. Gazdele au avut prima fază periculoasă în minutul 24, dar Miranda nu a ajuns la o minge centrată de Fatai. În minutul 41, Curtean a executat o lovitură liberă, iar Goga a deviat balonul care a trecut pe lângă.

Fostul dinamovist Lucian Goian, care s-a aflat la jocul de debut pentru Astra, a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize. A trimis puţin peste cu capul după un corner.

La şase minute după pauză gazdele au trecut pe lângă deschidrea scorului. Fatai a deviat un şut a lui Miranda, dar Pantilimon s-a aflat la post. Bănăţenii au reuşit să înscrie în minutul 54, dar golul a fost anulat pentru un fault în atac a lui Maghera.

Gazdele au izbutit golul de 1-0 în minutul 56. Fatai a marcat cu un şut din careu după o pasă a lui Măţel. Bănăţenii au egalat în minutul 75. Helder a marcat în primul său meci în tricoul alb-violet. S-a terminat 1 la 1, iar prahovenii au rămas fără niciun succes după şapte etape.

Formaţiile de start:

Astra Ploieşti: Miron, Măţel, L. Goian, Nogo, Mihalache, Paulinho, Seto, Popara, Pătraşcu, Fatai, Miranda

Poli Timişoara: Pantilimon, Luchin, Scutaru, Burcă, Helder , Curtean, Alexa, Bourceanu, Goga, Magera, Axente

Antena 3

 

 

×
Subiecte în articol: Astra Ploieşti Poli Timisoara
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close