Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Astra - Steaua 2-1. Ploieştenii întorc scorul în minutul 89 pentru o victorie dramatică

Astra - Steaua 2-1. Ploieştenii întorc scorul în minutul 89 pentru o victorie dramatică

Astra - Steaua 2-1. Ploieştenii întorc scorul în minutul 89 pentru o victorie dramatică
Sursa foto: astra ploiesti
23 Noi 2009   •   18:02

Steaua a pierdut într-o manieră dramatică meciul de la Ploieşti, de luni, cu Astra. Ploieştenii, care reuşiseră un meci foarte bun şi în sferturile de finală ale Cupei, cu Dinamo, au dat o replică dură Stelei şi au lovit prin două goluri ale noii vedete a echipei, Georgian Păun. Golul victoriei Astrei a venit foarte târziu, Păun aruncând în aer tribunele în minutul 89.
Echipa lui Nicolo Napoli continuă să fie o nucă greu de spart pentru granzii campionatului. "Diavolii", albi-negri au făcut un nou meci bun luni, iar Steaua lui Mihai Stoichiţă a sucombat în faţa puştilor echipei din Cartierul Vest al Ploieştiului. Lucrurile păreau să meargă perfect pentru jucătorii lui Gigi Becali, iar Kapetanos a deschis scorul în minutul 17 cu o lovitură de cap de la 5 metri. Mecanismul Stelei s-a dereglat, însă, după pauză, iar Păun şi-a început recitalul. Mai întâi, a egalat în minutul 54, cu un şut de la zece metri, iar apoi a detonat bomba în minutul 89 cu un trasor de la 18 metri care l-a lăsat fără speranţe pe Zapata.
Înfrângerea neaşteptat înseamnă că Steaua rămâne cu 25 de puncte după 14 partide, ratând şansa de fi, pentru moment, singurul lider al campionatului. În schimb, Astra continuă să adune puncte la zestrea de 13, ajungând astfel la 16, cu două mai multe decât echipa de pe ultimul loc retrogradabil, cel puţin temporar.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close