Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali vrea căpitan pe Toja sau Tănase. "Cine comentează merge la Steaua II"

Becali vrea căpitan pe Toja sau Tănase. "Cine comentează merge la Steaua II"

Becali vrea căpitan pe Toja sau Tănase. "Cine comentează merge la Steaua II"
Sursa foto: cristi tanase
23 Ian 2010   •   18:22

De fiecare dată când Steaua îşi vinde căpitanul, Gigi Becali îşi intră în rol. Mai întâi, Becali s-a opus cât a putut ca Ghionea să poarte banderola după plecarea lui Mirel Rădoi în Arabia Saudită. Cu Ghionea vândut la FC Rostov, în Rusia, discuţia privind banderola s-a redeschis, iar jucătorii ştiu deja cine să fie liderul în teren: veteranul Petre Marin. Becali, în schimb, vrea să îi vadă purtând banderola pe Juan Toja sau Cristi Tănase, ameninţând pe cine îi comentează deciziile cu trimiterea la echipa a doua.
Ovidiu Petre, unul dintre jucătorii cei mai respectaţi din vestiarul echipei, a spus chiar public din cantonamentul din Antalya că onoarea purtării banderolei ar trebui să îi revină lui Petre Marin, jucători care a câştigat două titluri de campion în Ghencea.
"Din punctul meu de vedere, cea mai normală soluţie pentru postul de căpitan e Petre Marin. Are mulţi ani în spate şi a făcut foarte multe pentru Steaua, astfel încât merită să fie căpitan. I-aş vedea căpitani şi pe Toja sau Tănase, dar nu cred că este momentul", a declarat mijlocaşul pentru site-ul oficial al clubului Steaua.
Stelistul se declară optimist în privinţa şanselor echipei de a câştiga primul titlu de campioană din 2006 încoace şi în consideră pe Mihai Stoichiţă antrenorul potrivit pentru a realiza acest deziderat.
"Pentru mine e foarte important că sunt alături de colegii mei în pregãtire. Îmi doream mult să intru sănătos în acest cantonament şi am aşteptat mult timp acest moment. Îmi doresc, la fel de mult, să-l termin cu brio. De când eram în Italia, la recuperare, mă tot gândeam la acest cantonament. Mi-a fost puţină teamă când am revenit după accidentare, dar acum totul decurge normal pentru mine Până acum, Mihai Stoichiţă a demonstrat că ne poate duce spre un nou titlu. Suntem pe primul loc în clasament. Acum sperăm să ne închegăm mult mai bine, iar în retur să terminam acolo unde suntem şi acum. Ghionea şi Rada sunt pierderi mari pentru noi, dar sperăm să se găseascã soluţii, iar cei care vor veni să-i înlocuiască pe cei doi cu brio. Deocamdată ne pregătim cât putem de bine", a conchis Ovidiu Petre.
Becali nu vrea să audă comentarii
"Părerea mea, cel mai indicat ar fi să fie Toja sau Tănase, ca să-l încurajeze, motiveze mai mult. Petre Marin ce să facă? Să zică "Hai, veniţi aici în apărare, să ne apărăm"? Trebuie un mijlocaş care să zică "Hai cu toţii la atac, să spulberăm duşmanul!", a declarat Becali pentru prosport.
"Poate Petre Marin e posibil să mai comenteze, dar nici el nu mai poate prea mult că în vară pleacă, îi expiră contractul. Cum comentează, cum îi trimit la echipa a doua", a ameninţat latifundiarul.
Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close