Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Borcea este categoric: ?Fără torţe la meciul cu Unirea Urziceni?

Borcea este categoric: ?Fără torţe la meciul cu Unirea Urziceni?

Borcea este categoric: ?Fără torţe la meciul cu Unirea Urziceni?
13 Noi 2008   •   18:21

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, face un apel la suporterii ?alb-roşii? să nu introducă sau să aprindă vreo torţă la partida cu Unirea Urziceni, temându-se de faptul că echipa din Şos.Ştefan cel Mare ar putea fi obligată să joace meciurile cu porţile închise sau ar putea fi depunctată.
?Ne aşteaptă un meci foarte important în lupta pentru titlu. Unirea Urziceni reprezintă un adversar puternic şi sunt convins că meciul dintre primele două clasate în România se va disputa cu casa închisă, la fel cum s-a întâmplat cu Steaua! Avem nevoie de sprijinul suporterilor şi vreau să le transmit fanilor noştri să evite introducerea în stadion a torţelor, a materialelor incendiare. Dinamo a primit deja un ultim avertisment după derbiul cu Steaua. Riscăm să jucăm cu porţile închise, riscăm să pierdem puncte din cauza unor torţe, riscăm să dăm cu piciorul la tot ce am construit în primele 14 etape. Fără torţe!", a fost mesajul categoric al lui Borcea către suporteri, prin intermediul site-ului oficial.
În urma incidentelor din meciul cu Steaua, Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat clubul Dinamo cu 50.000 de lei, iar Jandarmeria Bucureşti a aplicat o amendă de 100.000 lei. Clubul dinamovist a scăpat de suspendarea terenului, deoarece se afla la prima abatere disciplinară din acest sezon.
Meciul de fotbal Dinamo - Unirea Urziceni, din etapa a XV-a a Ligii I, se va juca duminică, de la ora 21.00 şi va fi transmis în direct de GSPtv.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristian Borcea FC Dinamo Unirea Urziceni
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close