Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Braşovenii furaţi? Dinu "Vamă" acuză Gloria lui Pădureanu pentru penalty-ul din minutul 82

Braşovenii furaţi? Dinu "Vamă" acuză Gloria lui Pădureanu pentru penalty-ul din minutul 82

Braşovenii furaţi? Dinu "Vamă" acuză Gloria lui Pădureanu pentru penalty-ul din minutul 82
Sursa foto: dinu gheorghe
05 Mai 2009   •   20:54

Scăpată pe moment din focurile retrogradării, Gloria Bistriţa este aspru contestată de preşedintele lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, după partida de miercuri, încheiată cu scorul de 1-0 pentru bistriţeni. Gheorghe spune că arbitrul partidei, Drăgănescu, i-a recunoscut că a greşit atunci când a acordat penalty pentru Gloria în minutul 82 al partidei cu FC Braşov. Răzvan Lucescu spune şi el că "stegarii" au pierdut un punct pe mâna arbitrului.
FC Braşov a pierdut pe final un punct în deplasarea de la Bistriţa, atunci când Horia Drăgănescu a acordat gazdelor o lovitură de la 11 metri după un duel unu-la-unu, în minutul 83, între Coroian şi un jucător al oaspeţilor. Preşedintele braşovenilor, Dinu Gheorghe, a vrut să retragă echipa de pe teren şi a spus, după meci, că arbitrul i-a recunoscut personal că a greşit acordând penalty-ul.
"Drăgănescu a recunoscut că nu a fost penalty, dar nu trebuie să scape Bistriţa? Preşedintele la Gloria e Jean Pădureanu şi cu asta am zis totul. A fost un arbitraj ca înainte de anii 90. Ştiam ce ne aşteaptă, am venit puţin pregătiţi, dar nu suficient. A fost o ruşine de arbitraj, râdea tot stadionul. Nu-i normal, dar oricum, nici un arbitru care a avantajat Bistriţa nu a fost suspendat sau retrogradat.", a tunat oficialul "stegarilor", potrivit gsp.
Răzvan Lucescu a fost şi el dezămagit de finalul meciului, dar a ales un ton mult mai blând pentru a-şi comunica nemulţumirile. Noul selecţioner crede că arbitrul a costat echipa sa un punct care, oricum, era destul de important pentru braşoveni.
"Nu e prima partidă pe care decide un arbitru cui să i-o dea. Aşa că mergem înainte. L-am felicitat la final. Ce era să mai fac? A fost un gest de a atrage atenţia unui om că şi-a bătut joc de munca altor oameni care au încercat, s-au străduit cum au putut. E păcat. Nu aş vrea să intru în prea multe detalii. Nici nu mai pot spune prea multe şi nici nu vreau. Sunt dezamăgit. Am fost eliminaţi din Cupă de aceeaşi echipă în aceleaşi condiţii absolut dubioase. Astăzi, la fel, s-a pierdut un punct care, pentru noi, conta foarte mult în condiţiile în care le-a văzut toată lumea.", a precizat Lucescu Jr. pentru Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gloria Bistrita FC Brasov Jean Padureanu
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close