Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bucşaru are datorie la Gigi Becali 12 milioane de euro! Este fuziunea Steaua - Urziceni plauzibilă? (FOTO)

Bucşaru are datorie la Gigi Becali 12 milioane de euro! Este fuziunea Steaua - Urziceni plauzibilă? (FOTO)

Bucşaru are datorie la Gigi Becali 12 milioane de euro! Este fuziunea Steaua - Urziceni plauzibilă? (FOTO)
Sursa foto: mitica bucsaru
25 Mai 2009   •   12:40

La nici o oră de la fluierul de final al partidei dintre Unirea Urziceni şi Dinamo presa a răsunat cu o variantă halucinantă. Steaua şi Urziceni fuzionează în contul datoriei patronului ialomiţenilor, Mitică Bucşaru la Gigi Becali, iar Steaua merge în Liga Campionilor în dauna lui Dinamo. Din nou. Declaraţia de avere a lui Becali dată pentru alegerile europarlamentare, unde latifundiarul este pe listele PRM, confirmă că Bucşarul îi datorează acestuia 12 milioane de euro!
Marian Iancu este cel care a lansat ipoteza dispariţiei echipei Unirea Urziceni după încheierea acestui sezon, iar managerul general al ialomiţenilor a combătut vehement această posibilitate. Patronul FC Timişoara a învolburat apele cu declaraţia de la OTV, iar Gigi Becali a intrat şi el în direct pe acelaşi canal, descriind în amănunt cum se va desfăşura fuziunea. În glumă, bineînţeles, a ţinut să precizeze Becali.
S-ar putea transforma, însă, gluma într-o ciudată realitate? Poate că nu, dar Mitică Bucşaru, patronul Unirii Urziceni trebuie să găsească 12 milioane de euro, nu 10 aşa cum se vehicula duminică seară, pentru a plăti datoria de la Gigi Becali. Iar latifundiarului îi fac cu ochii locul Unirii din Liga Campionilor, antrenorul Dan Petrescu şi jucătorii echipei, care au contracte foarte mici. Există, deci, loc de întrebări care, deocamdată, nu pot avea răspuns.
Iată o captură din declaraţia de avere şi de interese a lui Gigi Becali dată pentru Biroul Electoral Central pe 8 aprilie 2009, în care acesta nu lasă loc de dubii în cazul banilor împrumutaţi lui Bucşaru.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close