"Câinii" îşi iau întăriri pentru Ligă de la FC Argeş. Dinamo îl vrea pe Cristi Tănase

29 Apr 2009   •   10:01
"Câinii" îşi iau întăriri pentru Ligă de la FC Argeş. Dinamo îl vrea pe Cristi Tănase cristi tanase

Internaţionalul român Cristi Tănase nu duce lipsă de oferte. În prezent la FC Argeş, mijlocaşul de 22 de ani este deja urmărit de antrenorul echipei germane Hertha Berlin. Mai mult, Dinamo îl vrea şi ea pe Tănase, în special dacă se va califica în Liga Campionilor, pentru a-şi forma un lot cât mai competitiv.
Dinamo are în acest sezon o nouă şansă de a obţine, în premieră, un loc în grupele Ligii Campionilor, în condiţiile în care campioana României se califică direct în cea mai importantă competiţie continentală. Dinamo a ratat calificarea în Ligă acum doi ani, atunci când nu s-a calificat direct printr-un concurs al rezultatelor europene din acel an, şi apoi în urma unei duble manşe cu Lazio, pierdută cu scorul general de 2-4 de români. Decimaţi de accidentări, "alb-roşii" vor să îşi asigure un lot complet pentru la toamnă, motiv pentru care vor să îl achiziţioneze şi pe elevul lui Ionuţ Badea de la FC Argeş, informează prosport.
Trecerea lui Tănase de la echipa din Piteşti la Dinamo ar putea fi uşurată de problemele pe care le are patronul Cornel Penescu, care ar putea deveni şi problemele clubului dacă o decizie a Comisiei de Disciplină a FRF va afecta puternic echipa, trimiţând-o, eventual, în Liga II. Preţul jucătorului, ţinut la un nivel extrem de ridicat de patronul aflat acum în arest, s-ar putea "desumfla" considerabil în curând, iar oficialii dinamovişti ar putea profita din plin.
Antena3.ro

x close