Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ceahlăul ? Dinamo 0-4. ?Câinii?, la prima victorie în actualul sezon al Ligii I

Ceahlăul ? Dinamo 0-4. ?Câinii?, la prima victorie în actualul sezon al Ligii I

Ceahlăul ? Dinamo 0-4. ?Câinii?, la prima victorie în actualul sezon al Ligii I
15 Aug 2009   •   23:35

Răniţi în orgoliu după înfrângerea cu Internaţional Curtea de Argeş, din etapa trecută, dinamoviştii au dorit să arate că sunt în stare să câştige împotriva unei nou-promovate atunci când nu au doi jucători eliminaţi. Cu o echipă completă pe teren, Dinamo a câştigat categoric, scor 4-0, în deplasarea de la Piatra Neamţ.

Dinamo a început în forţă partida cu Ceahlăul şi Dănciulescu i-a arătat antrenorului Bonetti de ce nu trebuia să îl scoată de pe teren în etapa trecută. Atacantul dinamovist a deschis scorul în minutul 5, când a înscris cu un şut plasat, după centrarea lui Adrian Cristea de pe partea stângă.

În minutul 23, Dinamo s-a distanţat la două goluri, după o acţiune personală a lui Adrian Cristea, care a driblat patru jucători nemţeni şi apoi a trimis printre picioarele lui Savu în plasa porţii. Şase minute mai târziu, Ceahlăul a avut şansa să revină în joc, după ce Lucian Goian a bâlbâit o minge la un metru în faţa porţii lui Dolha, dar scorul a rămas neschimbat până la pauză.

La patru minute de la reluare, Torje a dus scorul la 3-0, cu un şut de la marginea careului, iar în minutul 79 Dănciulescu a reuşit ?dubla?, înscriind cu capul, din plonjon, după centrarea lui Scarlatache.

În urma înfrângerii suferite, formaţia antrenată de Florin Marin ocupă ultimul loc în clasament şi rămâne fără gol marcat în primele trei etape ale sezonului, alături de Astra Ploieşti. De partea cealaltă, Dinamo a obţinut prima victorie în acest sezon, una de moral înaintea meciului cu Slovan Liberec din Europa League.

Au evoluat echipele:

Ceahlăul: 22. G. Savu (12. Roheţki '54) - 2. Burlacu, 24. Forminte, 20. Floricel, 8. Barna - 15. Bădescu, 7. Cebotaru (19. Vincius '51), 6. Achim, 13. Onciu, 26. Prodan (11. Tudosă '81) - 14. Gafiţa. Antrenor: Florin Marin.

Dinamo: 12. Dolha - 25. Scarlatache, 18. L. Goian, 4. Moţi, 3. Pulhac - 22. Torje (7. Zicu '63), 6. L. Rus, 29. N'Doye (8. Boştină '79), 20. Ad. Cristea - 9. M. Niculae (99. Niculescu '69), 10. Dănciulescu. Antrenor: Dario Bonetti.

Antena3.ro

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close