Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ceahlăul - Unirea Alba Iulia 1-1. Nervi pentru Florin Marin şi două puncte pierdute în final de nemţeni

Ceahlăul - Unirea Alba Iulia 1-1. Nervi pentru Florin Marin şi două puncte pierdute în final de nemţeni

Ceahlăul - Unirea Alba Iulia 1-1. Nervi pentru Florin Marin şi două puncte pierdute în final de nemţeni
24 Oct 2009   •   19:39


Unirea Alba Iulia a smuls un punct în deplasarea de la Piatra Neamţ, după ce a egalat in extremis în minutele de prelungire ale partidei cu Ceahlăul, într-un "derby" al echipelor din subsolul clasamentului.

Gazdele au deschis scorul prin Doicaru, în minutul 37, care l-a învins pe Rotaru cu un şut din întoarcere, de la marginea careului, şi au sperat că pot păstra minimul avantaj până la finele partidei. În minutul 73, Florin Marin chiar a încercat să întârzie executarea unei aruncări de la margine şi a fost impins de jucătorul oaspete Vujadinovici. Tehnicianul s-a repezit spre jucător însă a fost oprit la timp de arbitrul de rezervă, Ciprian Amarandei, pentru ca cinci minute mai târziu să fie trimis în tribună, după ce a protestat vehement faţă de decizia arbitrului Radu Petrescu de a nu acorda penalty la o intervenţie a lui Rotaru asupra lui Doicaru.

Meciul s-a încheiat prost pentru nemţeni, care în primul minut de prelungire s-au văzut egalaţi. Grozav a centrat de pe partea stângă şi Rade Veljovici a marcat cu o lovitură de cap de la 6 metri.

În urma acestui rezultat, Ceahlăul Piatra Neamţ a rămas pe penultimul loc în clasamentul Ligii I, cu 8 puncte acumulate după 11 etape, unul mai puţin ca Unirea Alba Iulia.

Au evoluat echipele:
Ceahlăul: 1. Lipitor - 2. Burlacu, 24. Forminte, 17. Viţelaru, 8. Barna - 6. Achim - 15. Bădescu, 13. Onciu, 7. Cebotaru - 19. Fabron (11. Tudosă '56) - 9. Radu Doicaru. Antrenor: Florin Marin.

Alba Iulia: 38. Rotaru - 20. Olah, 13. Vujadinovici, 16. Bonacin, 22. Vitinha - 21. Dos Santos (9. Verdeş '50), 5. Dâlbea, 26. N. Varga (15. Sg. Costea '46), 14. C. Cristea (7. G. Grozav '77) - 19. Fl. Dan, 18. Veljovici. Antrenor: Adrian Falub.

Antena3.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close