Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj a învins cu 1-0 pe FC Braşov şi şi-a consolidat poziţia de lider în Liga I

CFR Cluj a învins cu 1-0 pe FC Braşov şi şi-a consolidat poziţia de lider în Liga I

CFR Cluj a învins cu 1-0 pe FC Braşov şi şi-a consolidat poziţia de lider în Liga I
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    02 Mai 2012   •   11:04

Grecul Pantelis Kapetanos a marcat golul prin care CFR Cluj s-a impus cu 1-0 pe teren propriu în faţa celor de la FC Braşov, rezultat în urma căruia echipa antrenată de Ioan Andone şi-a consolidat poziţia de lider în Liga I.

Fostul atacant al Stelei a înscris unicul gol al partidei în minutul 47, după ce a profitat de o greşeală comisă de Majernik, fundaşul oaspeţilor bâlbâind o minge la marginea popriului careu.

Clujenii puteau să obţină o victorie mai clară, dar portughezul Ricardo Cadu a ratat lovitura de la 11 metri, acordată de arbitrul Ovidiu Haţegan pentru un henţ în careu al lui Hadnagy.

CFR acumulează 58 de puncte şi îşi va păstra primul loc în clasament indiferent de rezultatele obţinute de celelalte candidate la titlul de campioană.

Următoarele trei clasate, Rapid, FC Vaslui şi Dinamo, care au câte 52 de puncte, vor evolua miercuri, primele două în deplasare, cu Astra, respectiv FCM Tg. Mureş, în timp ce alb-roşii vor primi în Ştefan cel Mare pe U Cluj.

În primul meci al etapei a 29-a, Ceahlăul Piatra Neamţ a făcut un pas important spre menţinerea în prima ligă, după ce s-a impus cu 2-1 la Sibiu, în faţa Voinţei.

Moldovenii au deschis scorul prin Golubovic, care a transformat un penalty în minutul 62, pentru ca Pavel să dubleze avantajul oaspeţilor două minute mai târziu. Sibienii au încercat să revină, dar nu au reuşit decât să reducă din diferenţă, graţie golului lui Zăgrean, venit cu nouă minute înainte de final.

Într-o altă partidă disputată marţi, Pandurii Tg. Jiu a remizat pe teren propriu cu Sportul Studenţesc, scor 1-1.

Călin Cristea a marcat pentru echipa lui Petre Grigoraş în minutul 36, însă Cosmin Curelea a egalat la mijlocul reprizei secunde.


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close