Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Christoph Daum, criză de nervi la conferința de presă. Ce cadou a primit și cu cine s-a certat violent

Christoph Daum, criză de nervi la conferința de presă. Ce cadou a primit și cu cine s-a certat violent

Christoph Daum, criză de nervi la conferința de presă. Ce cadou a primit și cu cine s-a certat violent
28 Aug 2017   •   17:33

Selecționerul echipei naționale, Christoph Daum, a făcut o adevărată criză de nervi la conferința de presă dinaintea meciului cu Armenia, din preliminariile CM 2018. În momentul în care un reporter al Gazetei Sporturilor a vrut să-i ofere cadou o undiță, după ce neamțul caracterizase ziarul ca fiind unul doar bun pentru împachetat pește, Daum a început să țipe precipitat. 

"Aici este stand-up comedy sau conferință de presă? Gazeta mereu spune minciuni, inventează povești amuzante. Când veți începe să vă ocupați serios de jurnalism? Sau vreți să vă duceți în altă parte?  Nu vorbesc despre Gazetă la general pentru că sunt sigur că aveți jurnaliști fantastici acolo. Dar unii ca dumneavoastră fac doar mișto. Mergeți la stand-up comedy. Și știți foarte bine că m-am referit doar la acest jurnalist care inventează povești. Comentariul cu peștele a fost doar pentru el, față de ceilalți îmi cer scuze! Celoralți le cer scuze. Nu a fost vorba de ziar ci doar despre această persoană, care, ca și dumneata vrea să facă mișto și nu e interesat de ceea ce trebuie", a țipat Daum. 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close