Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Coregrafia impresionantă a suporterilor dinamoviști, în memoria lui Ekeng. Imagini incredibile!

Coregrafia impresionantă a suporterilor dinamoviști, în memoria lui Ekeng. Imagini incredibile!

Coregrafia impresionantă a suporterilor dinamoviști, în memoria lui Ekeng. Imagini incredibile!
Sursa foto: Foto: Facebook/Dinamomania
17 Mai 2016   •   22:10

Finala Cupei României la fotbal, care se dispută marţi seara între Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj, pe Arena Naţională din Capitală, a fost precedată de un moment de reculegere în memoria mijlocaşului dinamovist Patrick Ekeng, decedat pe 6 mai.

După ce o fanfară a intonat imnul României, momentul solemn a fost anunţat la staţia de amplificare a arenei, iar fotbalistul camerunez a fost omagiat în timp ce peluza dinamovistă a desfăşurat un imens portret al jucătorului, încadrat de mesajele ''Între viaţă şi moarte este un singur pas'' şi ''Să-i ridicăm cupa spre cer, e tot ce ne-a rămas'', fanii de la Tribuna a II-a scriind cu cartoane ''Bon Voyage, Patrick!'', scrie Agerpres.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit la 6 mai, după ce s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului dintre Dinamo şi FC Viitorul Constanţa (scor 3-3), fără un contact cu un adversar în prealabil.
 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Patrick Ekeng a murit
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close