Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cornel Dinu: Steaua a încercat coruperea unor jucători. Vezi răspunsul celor din Ghencea

Cornel Dinu: Steaua a încercat coruperea unor jucători. Vezi răspunsul celor din Ghencea

Cornel Dinu: Steaua a încercat coruperea unor jucători. Vezi răspunsul celor din Ghencea
17 Mar 2010   •   16:41

Derby-ul Dinamo - Steaua şi-a făcut încălzirea cu un nou scandal. Cornel Dinu a dezvăluit la Telesport că a existat o tentativă de corupere a unuia dintre elevii lui Cornel Ţălnar. "S-a întâmplat ceva dubios înaintea meciului cu Steaua. Cei din Ghencea nu sunt corecţi înaintea acestui derby! Ţălnar e la Săftica şi habar n-are ce să facă, nu ştie cum să mai joace, pe cine să bage în teren. S-a încercat coruperea unor jucători", a declarat Cornel Dinu.

Surse din cadrul clubului au dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că directorul executiv Cristi Borcea a avut o discuţie personală cu Adrian Cristea aseară pentru a lămuri lucrurile, dar detaliile dialogului au rămas secrete.

Steaua a răspuns acestor acuzaţii printr-un comunicat postat pe site-ul oficial în care afirmaţiile lui Dinu sunt catalogate ca fiind "de domeniul fantasticului". "FC Steaua Bucuresti dezmite categoric afirmaţiile domnului Cornel Dinu. Steaua a jucat întotdeauna meciurile DOAR pe teren şi nu s-a preocupat niciodată de racolarea jucătorilor adverşi. Conducerea, jucătorii şi suporterii Stelei consideră că aceste afirmaţii fac parte din "pregătirea" de meci a adversarilor noştri de azi. Înainte de un meci cu Dinamo se poate vorbi de orice, mai puţin de eventuale înţelegeri care să influenţeze scorul. Afirmaţiile sunt de domeniul fantasticului şi de aceea aceasta este prima şi ultima poziţie oficială a clubului nostru pe aceasta temă", se anunţă în comunicat de pe site-ul oficial al FC Steaua, citat de Mediafax.

Antnea3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close