Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Crăciunescu n-a vrut să primescă Ordinul de Merit din mâinile preşedintelui FRF: "Sandu joacă teatru"

Crăciunescu n-a vrut să primescă Ordinul de Merit din mâinile preşedintelui FRF: "Sandu joacă teatru"

Crăciunescu n-a vrut să primescă Ordinul de Merit din mâinile preşedintelui FRF: "Sandu joacă teatru"
Sursa foto: ion craciunescu
11 Mai 2009   •   15:44

Ion Crăciunescu a fost actorul principal al unei întâmplări foarte controversate în cadrul Adunării Generale a FRF. Preşedintele Federaţiei, Mircea Sandu, a vrut să îi prezinte fostului arbitru internaţional Ordinul de Merit cu ocazia centenarului FRF, dar s-a lovit de refuzul categoric al lui Crăciunescu. Acesta a explicat că nu poate primi un premiu din mâinile lui Sandu şi a părăsit sala în huiduielile asistenţei.
"Cred că meritam să primesc o distincţie din partea FRF pentru ce am făcut în arbitrajul românesc. Însă era de demnitatea mea să refuz această distincţie, lucru pe care l-am şi făcut, atâta timp cât aceste mâini care conduc fotbalul românesc, în urmă cu doi ani, mi-au îngrădit dreptul de a fi observator printr-o decizie abuzivă. Nu pot să mă schimb. Acest gest mi se pare teatral şi de suprafaţă", a declarat Crăciunescu, potrivit Mediafax.
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a fost dezamăgit de gestul fostului arbitru, pe care l-a considerat necugetat, dând drept măsură a vorbelor sale reacţia sălii:
"Din punctul meu de vedere a fost un gest necugetat, iar cei din sală nu l-au aprobat", a precizat Sandu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Sandu decoratie FRF
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close