Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cristi Borcea terorizat în închisoare? Ce-l înspăimânta cu adevărat pe milionar după gratii

Cristi Borcea terorizat în închisoare? Ce-l înspăimânta cu adevărat pe milionar după gratii

Cristi Borcea terorizat în închisoare? Ce-l înspăimânta cu adevărat pe milionar după gratii
12 Feb 2019   •   11:02

Cristi Borcea s-a întors la închisoare după o scurtă perioadă petrecută în libertate, iar la puţin timp după ce s-a predat Poliţiei Române, a pus la cale planul prin care să iasă repede din spatele gratiilor. Milionarul va trece din nou prin clipe de coșmar întrucât condițiile de după gratii nu sunt deloc strălucite. 

"Mi-a fost foarte greu să fiu privat de libertate. Vă spun cu mâna pe inimă, a fost o perioadă care sigur va lăsa urme pentru toată viaţa. Îmi doresc să mă recuperez pentru familie, pentru copii, dar nimănui nu i-aş dori să treacă prin ce am trecut eu, să ajungă de pildă să meargă la toaletă bătând cu sticla de plastic în uşă, să fugă şobolanii! E cumplit! Este un sentiment că totul se termină pentru tine şi coşmarul te urmăreşte la fiecare pas", spunea Borcea vara trecută.

Milionarul a recunoscut că are o fobie de şobolani şi a mai declarat, de asemenea, ca un alt aspect care l-a chinuit, pur şi simplu, a fost aşteptarea de la duşuri şi lipsa apei calde cinci zile din săptămână.

×
Subiecte în articol: Cristi Borcea gratii inchisoare
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close