Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CS Otopeni - FC Braşov 2-2. Răzvan Lucescu "ciupeşte" un punct în prelungiri (VIDEO)

CS Otopeni - FC Braşov 2-2. Răzvan Lucescu "ciupeşte" un punct în prelungiri (VIDEO)

CS Otopeni - FC Braşov 2-2. Răzvan Lucescu "ciupeşte" un punct în prelungiri (VIDEO)
Sursa foto: razvan lucescu
08 Apr 2009   •   16:52

Tehnicianul lui CS Otopeni a arătat încă o dată că a făcut lucruri bune la echipa alb-albastră peste iarnă, şi echipa sa a reuşit un nou joc bun, aşa cum a mai făcut în acest retur. De data aceasta, penultima echipă din clasamentul Ligii 1 i-a făcut zile fripte echipei FC Braşov, dar a avut ghinionul să fie egalată la 2 în prelungirile partidei de la Ploieşti. Remiza nu avantajează pe nimeni, obiectivele celor două echipe fiind în pericol.
Echipa antrenată de Răzvan Lucescu şi-a respectat statutul de favorită în prima parte a meciului disputat pe stadionul Astra din Ploieşti. Candidată la un loc de cupă europeană, FC Braşov a dominat prima repriză şi până în minutul 10 se adunaseră deja două ocazii imense la poarta lui Cristi Munteanu, ratate de Cristescu şi Surdu. Nu avea să mai treacă mult, însă, şi dominarea oaspeţilor avea să se concretizeze pe tabelă. În minutul 19, Cătălin Munteanu a marcat după un şut de la 20 de metri, deviat de Vitinha.

Doar Liviu Ganea a reuşit să pună în pericol poarta lui FC Braşov, în minutul 27, într-o repriză care a aparţinut în totalitate oaspeţilor.
Liviu Ciobotariu a reuşit să îşi mobilizeze bine jucătorii la pauză, însă, şi echipa lui Răzvan Lucescu avea să aibă un şoc şi a trecut la foarte puţin de o victorie. Mai întâi, în minutul 62, norocul a jucat un mare rol în faza din care CS Otopeni a egalat la 1. Lazici a ajuns la o minge respinsă destul de slab de Dani Coman şi a şutat pe jos. Mingea a întâlnit stâlpul porţii, dar de acolo a sărit în spatele lui Abrudan şi a intrat în poartă.

Situaţia avea să se înrăutăţească şi mai mult pentru FC Braşov, echipă recunoscută pentru apărarea sa. Liviu Ganea a reuşit, însă, şi el să găsească plasa porţii "stegarilor", în minutul 70, după o lovitură de cap foarte bine plasată. CS Otopeni conducea pe tabelă şi spera că va avea 14 puncte la sfârşitul partidei.

Nu avea să fie aşa, însă, după ce Abrudan s-a răzbunat pentru autogolul din minutul 62 şi a marcat, cu destul noroc, în minutul al doilea de prelungiri al partidei, după o centrare deviată.

Partida s-a terminat cu scorul de 2-2 şi amândouă echipele rămân cu gust amar după ce au pierdut, pe rând, pe lângă câştigarea partidei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Razvan Lucescu CS Otopeni FC Brasov
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close