Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cupa României: Steaua trece la penalty-uri de Sportul. Gloria învinge Unirea Urziceni

Cupa României: Steaua trece la penalty-uri de Sportul. Gloria învinge Unirea Urziceni

Cupa României: Steaua trece la penalty-uri de Sportul. Gloria învinge Unirea Urziceni
Sursa foto: Gazeta Sporturilor
27 Oct 2010   •   23:54

Pentru prima dată după patru ani, Steaua reuşeşte să ajungă în sferturile Cupei României. Însă a avut nevoie de prelungiri şi penalty-uri pentru a trece de Sportul Studenţesc.

La fel ca şi în meciul de campionat, Sportul a deschis scorul. Tibi Bălan l-a învins pe Tătăruşanu în minutul 19. Apoi Steaua a asediat poarta lui Niculescu. În minutul 39 putea fi egal, dar bara s-a opus la şutul lui Surdu. Niculescu a fost erou pentru Sportul în repriza secundă. Portarul Sportului a reuşit să păstreze avantajul la şutul lui Latovlevici din minutul 62. În minutul 71 putea fi 2-0 pentru Sportul, dar Tătăruşanu a avut noroc la şutul lui Bălan. 

Egalitatea a fost restabilită în minutul 72  după lovitura liberă executată de Latovlevici. Steaua n-a reuşit să marcheze golul victoriei, iar meciul a avut nevoie de prelungiri şi penalty-uri. Tătăruşanu a fost din nou eroul Stelei la loviturile de departajare, unde Szekely, Bilaşco şi Anghelov au marcat pentru Steaua, iar Irimia pentru Sportul.

CFR Cluj - FCM Târgu Mureş 2-0
CFR şi-a luat revanşa după eşecul din campionat şi s-a calificat în sferturile Cupei după 2-0 cu FCM Târgu-Mureş. CFR-iştii puteau deschide scorul după doar şapte minute de joc, dar Şteţca s-a opus la reluarea lui Diogo. Bjelanovici a nimerit bara în minutul 13. Croatul nu a mai ratat ţinta după o jumătate de oră de joc. Veloso a centrat perfect şi atacantul CFR-ului a punctat pentru 1-0. Târgu Mureş putea egala, însă Târnăvean a trimis în bară. CFR au pus presiune pe advresar şi în partea secundă, iar Sforzini a stabilit scorul final în prelungiri.

Gloria - Unirea 1-0
Altfel, Nicolae Manea a debutat cu succes pe banca tehnică a Bistriţei. Gloria a învins la limită pe Unirea Urziceni şi s-a calificat în sferturi, scor 1-0. Băjenaru a centrat perfect pentru Bruno Moraes în minutul 63, iar acesta a marcat primul său gol de la venirea la Bistriţa.


×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close