Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dan Petrescu: "Eram dorit în Anglia doar dacă luam Liga Campionilor cu Unirea"

Dan Petrescu: "Eram dorit în Anglia doar dacă luam Liga Campionilor cu Unirea"

Dan Petrescu: "Eram dorit în Anglia doar dacă luam Liga Campionilor cu Unirea"
Sursa foto: dan petrescu
05 Ian 2010   •   20:21

Fostul antrenor al Unirii Urziceni, Dan Petrescu, nu îşi ascunde intenţiile de a ajunge, la un moment dat, să antreneze o echipă din campionatul Angliei. Cu toate că are acest ţel, Petrescu crede că nu ar fi putut pleca niciodată de la Urziceni direct la o echipă engleză. Glumind, antrenorul anului 2009 în România a spus că singurul caz în care Urziceni ar fi putut fi o rampă de lansare către Occident ar fi fost dacă ar fi câştigat Liga Campionilor.
Petrescu speră, însă, ca echipa Kuban Krasnodar să poată însemna afirmarea definitivă şi un bilet la o echipă în campionatul Angliei. Pentru asta, "Bursucul" vrea să îi ducă pe "cazaci" în Europa şi vrea să folosească în acest sens mai mulţi jucători din Liga I.
"Ei vor să ajungă în Europa! Dar rămân doar şapte, opt jucători buni, cu care să fac ceva. O să fie o muncă mult mai grea decât am avut la Unirea. Divizia B din Rusia este cu mult mai puternică decât cea din România. Vreau cinci jucători din România, nu neapărat români. Sunt jucători cu care am lucrat care mă sună şi care şi-ar dori să mă urmeze. Sunt jucători de la care nu m-aşteptam să primesc mesaje. Va fi o colonie mai mare în Krasnodar, va fi şi un antrenor moldovean. Aş vrea să stau cinci ani la Krasnodar şi să îmi fac treaba, dar în viaţa de antrenor nu poţi să ştii niciodată", a declarat Petrescu, la gsptv.
"Dacă mergeam în Anglia, ar fi fost un pas înainte, dar acum ce să fac, dacă nu m-au chemat? Dacă luam Liga cu Unirea, atunci sigur mă chemau", a conchis Petrescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close