Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dan Petrescu: "Este un miracol că am câştigat campionatul! Chiar nu credeam că avem aşa forţă" (VIDEO)

Dan Petrescu: "Este un miracol că am câştigat campionatul! Chiar nu credeam că avem aşa forţă" (VIDEO)

Dan Petrescu: "Este un miracol că am câştigat campionatul! Chiar nu credeam că avem aşa forţă" (VIDEO)
Sursa foto: dan petrescu
10 Iun 2009   •   23:56

Unirea Urziceni a câştigat primul său titlu de campioană în Liga I, iar unul dintre cei mai importanţi eroi ai acestei performanţe sunt antrenorul Dan Petrescu şi managerul general Mihai Stoica. Petrescu a câştigat în premieră un trofeu din postura de antrenor şi cu greu a putut crede performanţa atinsă. "Bursucul" a recunoscut că nici nu spera la câştigarea titlului până înainte cu patru-cinci etape de final, când rezultatele bune şi numirea antrenorilor străini i-au dat motive de încredere.
Fără îndoială un produs al fotbalului englez, cunoscut pentru profesionism, Petrescu şi-a reproşat bucuria nestăpânită de după meciul cu FC Timişoara, dar s-a adunat repede şi a reuşit să îşi mobilizeze jucătorii în timp util pentru a nu zădărnici munca depusă în tot sezonul:
"Ne-am bucurat ca nişte tăntălăi după meciul de la Timişoara şi ne-am dat seama că e "groasă". După ce a dat Stancu gol, m-am gândit că acesta este destinul lui Stancu şi Mara, jucători pe care i-am avut sub comandă, să îmi ia titlul. Apoi a venit egalarea lui Rusescu. Nu am jucat bine azi, a fost poate cel mai slab meci al nostru din retur. Tracul şi emoţiile au fost prea mari. Azi nu meritam mai mult de un egal şi ne-a trecut glonţul pe la ureche", a recunoscut cu fair-play tehnicianul, la gsptv.
"Sincer, este un miracol, de ce să nu recunoaştem? Nu a fost o tactică de-a noastră, să spunem tot timpul că nu ne batem la titlu. Noi chiar nu credeam că putem să câştigăm.", a conchis Petrescu.

Mihai Stoica, managerul general al Unirii Urziceni nu a fost nici el mai puţin şocat de obţinerea titlului, ca dovadă stând medicamentele pe care le-a luat în timpul meciului Unirea Urziceni - Steaua pentru a se calma.

Decernarea trofeului de campioană Unirii Urziceni

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close